2018-06-05 06:01:34• hírek • Blikk.hu

Teljesen kiakadtak a rajongók Majkáék legújabb dalán

Hatalmas csalódást okoztak Majkáék: legújabb szerzeményük, a Volt fesztivál himnusza, az Irány Sopron! ugyanis abszolút nem tetszik a rajongóknak.

Hiába három nagyon tehetséges zenész szerezte az idei Volt fesztivál himnuszát, Majka, Curtis és Pápai Joci dala nem aratott túl nagy sikert. A rajongók az internetet is ellepték, hozzászólásaikban folyamatosan savazzák a dalt. Voltak, akik komolyan elborzadtak az egésztől:
 

„Vállalhatatlan mindenféle szempontból! Méltatlan mind Sopronra nézve, mind pedig a fesztivált tekintve. Ízlésről vitatkozni felesleges, de a véleménynyilvánítás lehetőségével élve: EGYES, LEÜLHET!” – írta egy rajongó, de voltak olyanok is, akik próbálták viccesen kezelni a dolgot.
 

Míg az egyik felhasználó a magyar focihoz hasonlította a dalt, egy másik itt kezdte el árulni a négy napra szóló fesztiválbérletét. De olyan is akadt, aki azt javasolta, töröljék le a nótát, és tegyenek úgy, mintha meg sem történt volna.
 

A Bors megkereste Majkát telefonon, hogy mit szól a tömeges negatív kritikához, ám a magyar sztár csak annyit mondott, nem érdekli, nem foglalkozik vele. A lap szerette volna megkérdezni Curtist is, de a rapper nem volt elérhető.



További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: