2006-08-18 00:15:50• hírek • Szatmar.ro

Döcögős útjavítások

 Nem megy az útépítés úgy, ahogy azt elképzelték.

hidjavitasSzatmárnémetiben az Avram Iancu utcai útépítési munkálatok stagnálása már elfogadhatatlan méreteket öltött. Ilyés Gyula tájékoztatása szerint hétfőig kapott haladékot az Avram Iancu utca újjáépítésének kivitelezője a munkák megfelelő menetben való tartására. A polgármester szerint, ha hétfőig nem jelentkezik a területen a beígért 30 fős munkáscsoporttal és egy aszfaltozógéppel (ezeket a cég ígérte meg) elveszik a megbízást a cégtől. Nemcsak az Avram Iancu, de ezzel egyetemben más munkálatok is késlekednek.

A szatmárnémeti Golescu híd felújítási munkálatai sem a beígért munkamenethez hűen haladnak. Ilyés tájékoztatása szerint ma már írásban figyelmeztették a céget, mivel nem akarják, hogy ezen mostani kisebb késedelmet egyre több hasonló kövesse, és kicsússzanak a határidőből a kivitelezők.

A Transilvania sugárút építési munkálatai sem állnak valami fényesen, a határidőből mostmár biztos, hogy kicsúsznak a kivitelezők. Itt igencsak érdekes meglepetéseket rejtett az aszfaltburkolat. Az eredetileg csak egyszerű újraaszfaltozási munkálatnak indult útépítés kivitelezői meglepetten vették tudomásul, hogy bár vannak csatornanyílások elhelyezve az említett szakaszon, ezek nincsenek rákapcsolva a csatornahálózatra, így az esővíz egyenesen az út alapjába folyt mindezidáig, szinte teljesen tönkretéve azt. A teendők listáját most tehát kibővítették a csatornahálózat feljavításának munkálataival is, amit a napokban végeznek el a szakemberek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: