2011-04-02 11:40:24• hírek • Balog Anita

Megasztárok koncerteztek Csengerben

A 2011-es tehetségkutató sztárjai és Caramel léptek fel.

Szatmárnémetiből is kis karaván indult péntek este Csenger felé, ugyanis ott a helyi sportcsarnokban a TV2 tavalyi tehetségkutatójának sztárjai, illetve 2004 megasztárja léptek fel. Hogy mekkora népszerűségnek örvendenek a 2011-es verseny dobogósai, mi sem jelzi jobban, hogy Caramel csak amolyan előzenekar, hangulatcsináló volt. Pedig kitűnő énekes, slágereit játsszák a rádiók és magyar zenetévék. Természetesen saját dalaival lépett fel, a legnagyobb örömmel persze a Lélekdonort fogadta a közönség.

Aztán jött a szépfiú, Kállay-Saunders András, a tinilányok szinte megőrültek az énekesért és táncosaiért. Saunders amellett, hogy legújabb, magyar nyelvű dalát bemutatta a közönségnek - ebből klipp is fog készülni - a Megasztárban elhangzott dalokból szemezgetett. Szólt Taio Cruz Dynamite című dala, Bruno Mars Billionaire-je, de nem maradt ki a Mester Tamás féle Altass el sem.

A következő fellépőt is sikongatás fogadta: Kökény Attila saját slágerével kezdte - Rád gondolok és a sírás fojtogat - aztán jöttek a megasztáros slágerek, Máté Péter dalok. Saját fellépése közben a színpadra hívta Tolvai Renátát is, akivel a végső döntőben elhangzott egyik duettet adták elő. Majd Renié lett a színpad: szólt a Crazy, az All the single ladies, a Crazy in love és az elmaradhatatlan Hamvadó cigarettavég.

Mindent egybevetve nem bánhatták meg azok, akik a péntek estét egy kis utazásnak és a Megasztárok fellépésének szentelték.


Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András: Endless Love
Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András: Endless Love


Reni és a táncoslányok
Reni és a táncoslányok


Tolvai és Kökény Attila: mint a döntőben
Tolvai és Kökény Attila: mint a döntőben


Kállay-Saunders: a lányok kedvence
Kállay-Saunders: a lányok kedvence


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: