2009-09-22 12:39:15• hírek • Szatmár.ro

Téli nemzetközi utazáskiállítás

A SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY főszervezésében és a Szatmári Kereskedelmi és Ipar Kamara szervezésében október 2-4 között tartják a második Utazás és Vakáció Kiállítást a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Az eseményen részt vesznek utazási irodák, szállodák, wellness és gyógyfürdők képviselői, szakmai képzéssel foglalkozó szervezetek, szaksajtó képviselői, bankok és biztosító társaságok képviselői és bemutatkozik több megyebeli kisüzem is.

A kiállításra látogatók részt vehetnek egy Tombolán is, ahol sok értékes nyereményt lehet majd megnyerni. Kisorsolnak wellness és sí hétvégéket, magyarországi aquaparkokba érvényes belépőjegyeket. Mindezek mellett a kiállítók azt ígérik, hogy minden látogató, aki a kiállítás alatt vásárol vagy előjegyeztet szilveszteri, vagy téli síutat jelentős kedvezményben részesül.


Beregdaróc -Hét Csillag
A májusban megszervezett utazáskiállításon Beregdaróc is bemutatkozott


Az esemény szeretne lehetőséget teremteni a kiállítok számára, hogy bemutathassák különleges, téli utazással kapcsolatos ajánlataikat és új üzleti kapcsolatokat hozhassanak létre.

Az első utazás kiállítás sikerét kihasználva, a szervezők szeretnék még jobban kielégíteni a látogató közönséget és ezért még több kiállítót próbálnak idecsalogatni a román és nemzetközi turisztikával foglalkozó cégek közül. Nem titkolt szándékuk, hogy egy olyan hagyományt teremtsenek a kiállításból, amely nem csak a határon belülieknek, hanem a határon túliaknak is évről évre fel tudja majd kelteni az érdeklődésüket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: