2009-02-17 17:14:51• hírek • Szatmár.ro

Téli körkép

Körülnéztünk a városban, mennyire bénult meg az autós és a gyalogos-forgalom a hirtelen jött havazás hatására. A felnőtteknek okoz leginkább bosszúságot a bokáig érő hótakaró.

Nem mondhatjuk, hogy komoly tél van mögöttünk, hiszen több alkalommal találkozhattunk útmentén csordogáló vízfolyásokkal, mint útszéli hókupacokkal. Talán a napokban köszöntött be a hideg évszak legnagyobb és legidőtállóbb hóesése, amelynek valószínűleg kevesen örvendenek. A meteorológiai előrejelezések szerint egész héten havazás várható. Arad, Bihar, Krassó-Szörény, és Fehér megyékben egyébként kedd déltől egészen szerda reggelig sárga jelzésű hóvihar riadót rendeltek el.

A felnőttek számára csak bosszúságot okoz a magas hótakaró, hiszen ilyenkor nehezebb a közlekedés, s egyetlen figyelmetlen pillanat is elég ahhoz, hogy vezetés közben balesetveszélyes helyzetbe kerüljünk. Kedd délelőtt a gyalogosoknak sem ártott az óvatosság, hiszen amíg nem takarították el a hóréteget a legtöbb járdáról, minden megtett lépés komoly küzdelmeket jelentett. Ahogyan képgalériás összeállításunkból is kiderül, egyedül csak az iskolások élvezték a hóban való játszási lehetőségeket.

Kedd délelőtt minden megtett lépés a járdán komoly küzdelmeket jelentett.

Az autóvezetőknek is volt okuk a bosszankodásra.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: