2018-11-19 07:46:07• hírek • (x)

Téli autógumik használatára int a rendőrség

Fekete péntek után itt a fehér hétfő – az ország több pontjáról jelentettek ugyanis havazást.

„Saját és mások biztonsága érdekében használjon téli autógumikat, ha hóval vagy jéggel borított útszakaszokon közlekedik. Amennyiben még nem szerelte fel a téli gumikat, inkább közlekedjen gyalogosan, vagy utasként egy olyan autóban, mely már az ilyen időjáráshoz szükséges abroncsokon fut” –figyelmeztetett nemrégiben közösségi oldalán a Román Rendőrség.
 

De vajon tényleg ennyire komolyan kell venni a figyelmeztetést? Milyen kockázatokat rejt magában télen a le nem cserélt nyári gumi? „A nyári abroncs a hidegben megmered, tapadását elveszti, emiatt pedig megnő a féktáv, olyan lesz a helyzet, mintha az autós egy jégpályán közlekedne. A téli gumik mintázata, összetétele viszont hozzájárul ahhoz, hogy a téli időjárási körülmények között is jól tapadjon az úton" - magyarázza az Amaia Speed&Go szerviz menedzsere, Csáki Csongor.
 

Sajnos azonban való igaz, hogy egy új szett téli gumi ára igencsak leterhelheti a családi kasszát. Ilyenkor számításba jöhetnek a használt, de biztos forrásból beszerzett, jó minőségű autógumik is, hiszen ezekkel is biztonságosan átvészelhetjük az előttünk álló telet. Hogy hova fordulhatsz, ha szeretnél időben felkészülni az tartósan hideg időszakra? A legjobb döntés kétségtelenül az, ha az Amaia Speed&Go felé veszed az utad, ugyanis használt gumik széles választékával várnak, melyeket ráadásul pénztárcabarát módon, már akár 60 lejes egységáron vásárolhatsz meg. Mi több, még a helyszínen felszerelik, ha úgy szeretnéd. Inkább egy vadonatúj szettbe fektetnéd a pénzed? Nos, Bujorului utca 74. szám alatti telephelyen új gumik között is választhatsz minden típusú személygépkocsira, furgonra vagy kisteherautókra.


Ha tehát minőségi szolgáltatást keresel autód számára jutányos áron, keresd az Amaia Speed&Go gumiszervizt és autómosót a Bujorului utca 74. szám alatt, ahol igazi szakemberek állnak rendelkezésedre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: