2014-09-12 17:58:58• hírek • Kovács Artúr

"Telefonos" átverés

Pórul járt az a nagykárolyi fiatal, aki egy régi típusú Nokiára és tíz lejre cserélte el Samsungját. A csaló megvan, a készüléknek azonban nyoma veszett.

Csütörtök délután tett feljelentést az a 28 éves nagykárolyi lakos, akinek elmondása szerint az 1 Decembrie 1918 utcán sétált, amikor ismeretlen személy ellopta a mobiltelefonját. A hatóságok azonban hamarosan kiderítették, hogy az ügy ennél bonyolultabb.

Az történt ugyanis, hogy a gyanúsított megkérdezte a feljelentőt, mennyi az idő. Ő kivette a zsebéből szürke Samsung típusú mobiltelefonját, majd a gyanúsított ajánlatot tett neki, hogy cseréljék el. A feljelentést tevő fiatal beleegyezett a cserébe. Kapott egy Nokia telefont és tíz lejt a készülékéért cserébe. Megegyeztek, hogy másnap találkoznak hogy odaadják egymásnak a telefontöltőket.

A feljelentő aztán néhány óra múlva rájött, hogy előnytelen "üzletet" kötött, ezt követően tett feljelentést a rendőségen. Arról is tájékoztatta a rendőrséget, hogy a 23 éves S. Tamás a Teremi út környékén tartózkodik, itt csaptak le rá a hatóságok. A telefont azonban már nem tudták visszaszerezni. Az okozott kár körülbelül 250 lej. S. Tamás ellen bizalommal való visszaélés bűntettével nyomoz a rendőrség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: