2010-12-08 08:53:47• hírek • Blikk

Összefogtak Szíj Melinda ellen

Kiakadtak versenytársai Szíj Melindán (41). Amíg ugyanis Tolvai Renáta (19) és Kökény Attila (35) nyíltan vállalják, hogy igenis meg akarják nyerni a Megasztár 5. versenyét, addig a győri kétgyermekes anyuka mártírkodik, és úgy tesz, mintha valaki kényszerítette volna arra, hogy jelentkezzen a TV2 tehetségkutatójába.

Melinda szinte olyan, mintha kettős személyiség lakozna benne: bár még mindig nem akar nyerni, de a pénteki előadásra nagyon készül, hogy bizonyítson a zsűrinek. Ez a hozzáállás a versenytársaknak sem tetszik, hiszen miközben Melinda nem is vágyik a győzelemre, a nézői támogatás miatt éppen neki van a legnagyobb esélye arra, hogy december 17-én az év hangjának kiáltsák ki.

- Mi lesz, ha megnyeri? Ott tűzijáték lesz, meg minden, akkor majd nem örül neki? - tette fel a kérdést Tolvai Reni, aki egyszerűen nem érti, miért ennyire szimpatikus az embereknek, ha valaki ilyen negatív.

- Nincs egy pozitív gondolata sem - tette hozzá a szőkeség, aki szerint Melinda teljesen másmilyen, ha négyszemközt vannak, mint a próbákon vagy a kamerák előtt.

- Itt a házban tombol, viccelődik - mesélt Melinda két személyiségéről Reni.

Hasonlóan nem tud kiigazodni versenytársán Kökény Attila, akinek bevallása szerint gyerekkori álma egy ilyen lehetőség, mint a Megasztár.

- Én azt látom rajta, hogy gyenge - jelentette ki Attila, aki ugyan szeretné, ha Melinda képes lenne élni a győzelem adta lehetőségekkel, mégsem hiszi, hogy erre képes lesz. - Egy negyvenes nőnek ez az utolsó esélye, de hogy vele mi lesz, azt nem tudom - mondta kissé tanácstalanul Attila.

Folytatás a Blikk.hu-n.


Renáta szerint Melinda a házban tombol, viccelődik
Renáta szerint Melinda a házban tombol, viccelődik


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: