2010-12-13 09:04:11• hírek • Blikk

Tehetségkutatós balhé

Közellenségnek kiáltották ki a zsűritagokat mindkét tehetségkutató műsorban.

Hatalmas vihart kavartak a hét végén a tehetségkutatókon született döntések, és bár a TV2-n a zsűri, az RTL Klubon végül a közönség ejtette ki a versenyzőket, a rajongók mindkét esetben az egyik ítészt tették meg bűnbaknak.

A Megasztárból Szíj Melinda (41) távozott. A közönségkedvenc a zsűri véleménye alapján nem jutott a fináléba, ám az interneten dúló kampányból kiderült, a rajongók nagy része Mester Tamásnak (40) tudja be a döntést. Támadó levelek százai olvashatók a közösségi portálokon és a cikkek alatti kommentekben. Van, aki a médiahatósághoz fordult a panaszával, mert szerinte a zsűri, főleg Mester Tamás viselkedése sértette a törvényt, ám a megazsűri nem tud mit kezdeni ezekkel a támadásokkal.

- Nem örülök a szélsőséges és trágár véleményeknek egyik oldalról sem. Azoknak sem, amelyek engem védenek, hogy Melinda manipulálta a közönséget, mert tudom, hogy ez valótlan állítás - jelentette ki Mester Tamás, aki az élő adás alatt többször kifejezte nemtetszését, amikor a pillanatnyi állás ismertetése közben azt látta, hogy Melinda vezet.

- Nagyon emberi lépés volt a részéről, hogy odajött hozzám a műsor után, és átölelt. Ő nem engem támadott, csak jobban támogatott mást - mondta Melinda.

Még nagyobb a népharag Keresztes Ildikó (46) ellen - már blog is indult „Ne aludjon nyugodtan Keresztes Ildi címmel" -, aki az X-Faktor talán legtehetségesebb versenyzőjét, Janicsák Vecát (21) ejtette ki a versenyből azzal, hogy nem vállalta a döntést, helyette inkább a nézőkre bízta azt.

- Ildikó beparázott. Nem a fülére hallgatott, hanem a szívére, hiszen az sejthető volt, hogy neki a Vastag család felé a Tomika miatt komoly érzelmi kötődése van. Hiába énekelt Veca sokkal jobban, és volt az egész versenybeli teljesítménye utcahosszal jobb, mint Csabié, Ildikó félelme miatt kellett mennie. Igazságtalan döntés született - magyarázta Veca mentor atyja, Geszti Péter.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


A két kiesett versenyző, Szíj Melinda (balra) és Janicsák Veca
A két kiesett versenyző, Szíj Melinda (balra) és Janicsák Veca


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: