2011-03-31 17:46:43• hírek • Póti Orsolya

Tehetségkutatón vettek részt a Kölcseysek

Második alkalommal szervezett tehetségkutató versenyt a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium Diákszövetsége, a KÖFEDISZ. A versenyzők változatos műsorszámokkal mutatták be tehetségüket a zsűrinek és a közönségnek.

Tíz diák mutatta meg tehetségét azon a versenyen, amelyet a Kölcsey Ferenc Főgimnázium Diákszövetsége szervezett március 31-én, délután 17 órától. A versenyzők változatosabbnál változatosabb műsorszámmal szórakoztatták a közönséget: volt olyan aki zenei tudását mutatta be, más pedig a tánc, a bűvészkedés, vagy a humor műfajában aratott sikert.

Mint megtudtuk, a KÖFEDISZ második alkalommal rendezett tehetségkutatót; ezúttal egy egyfordulós Mini TeVét az V-VIII osztályos diákok számára.

A versenyzőket a zsűri tagjai - Kádár Petra (KÖFEDISZ elnök), Bakó Eszter (alelnök), Nagy Bernadett (szövetségi tag) -  értékelték a következő képen: első lett Puskás Csaba, aki utánozhatatlan modern tánc bemutatóval kápráztatta el a közönséget; második lett Gnándt Gréta, aki már a rendezvény első felében igen jó hangulatot teremtett a "We Are The World" című dallal, a harmadik helyezést pedig Veres Tamás szerezte. Tamás látványos bűvészmutatvánnyal szórakoztatta a közönséget.


Puskás Csaba utánozhatatlan táncprodukcióval kápráztatta el a közönséget
Puskás Csaba utánozhatatlan táncprodukcióval kápráztatta el a közönséget



Mini tehetségkutatót szervezett a KÖFEDISZ
Mini TeVé-t szervezett a KÖFEDISZ


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: