2010-09-21 12:02:09• hírek • Szatmár.ro

Miss Bikini 2010

Elkezdődött a szavazás a Szatmár.ro Miss Bikini 2010 elnevezésű versenyén résztvevőkre. Olvasóink húsz lány közül választhatják ki azt, aki a leginkább elnyeri tetszésüket. A nyeremények, amelyet csak a játék végén nyilvánosságra hozott eredmények alapján osztunk ki.

Idei, aktuális és természetesen bikinis fotókat vártunk legújabb versenyünkre, melyen az olvasók döntik majd el, hogy ki lesz az idei év Miss Bikinije. Természetesen nem csak strandolós képeket kaptunk, voltak olyanok is, akiket csábított a nyereményeső, ezért bikinibe bújva készíttetek fotót magukról.

Legújabb versenyünkre nem csak szatmári lányok jelentkezését vártuk, és attól is függetlenül, hogy magyar vagy román nyelven beszél-e az illető, bárki jelentkezhetett. A kor sem számított, csupán annyi volt a kikötésünk, hogy ha 18 év alatti a jelentkező, annak szülői beleegyezésre volt szüksége, amit aláírva elkellett, hogy juttasson szerkesztőségünkbe.

Első díj - a ceglédi Best Western Hotel Aquarell háromnapos wellness utalványa, félpanziós ellátással, egy Trust Models Portfolió-fotózás, a Salon Expressive 100 lej értkékű utalványa, a PrimaGym 160 Lei értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete.

Második díj - A Loga Dance School tánciskola felajánlásával egy 300 lej értékű három hónapos modul, a Salon Expressive 100 Lei értékű utalványa, PrimaGym aerobic and cycling center felajánlásával 100 ron értékű 10 órás kombinált bérlet.

Harmadik díj -  A Salon Expressive 100 lejes utalványa, a Chilly Csárda 100 lej értékű vacsora-utalványa, valamint a PrimaGym 60 lej értékű 6 órás kombinált bérlete

A versenyen résztvevő első 12 helyezett képeiből a 2011-es évre szóló naptárt készítünk.

A Miss Bikini 2010 támogatói:

Best Western Hotel Aquarell

Salon Expressive

Loga Dance

Prima Gym

Trust models

Chilly Csárda Étterem


Amalia Hajdu

16 éves, 172 centiméter magas, szabadidejében ha teheti sétál, táncol, görkorizik. Célja az életben, hogy híres és elismert modell legyen belőle.


Iluta Larisa

Larisa 1,72 cm magas és csupán 15 éves, de céltudatosan készül a modell-karrierre. Rendszeresen sportol, hobbija a séta és a kocogás, és természetesen figyelemmel követi a divat alakulását. Ha ''nagy lesz'' a modellkedést követően ügyvéd szeretne lenni.


Sandru Teodora

Teodora 17 éves és 170 cm magas. Hobbii közé tartozik a tánc, a zene, a rajz és természetesen a modellkedés. Célja az életben, hogy sikeres nő legyen.


Sarca Ramona Anca

21 éves, 175 centiméter magas. Szeret táncolni, szereti a zenét és a modellkedést. Célja az életben hogy dolgozzon, egy élhető életet éljen egy szerető családban.


Izman Cristina

18 éves szatmárnémeti lány 175 cm magas, hobbija pedig a görkorcsolyázás. Cristina az orvosi egyetemre készül, ugyanis fogorvos szeretne lenni.


Sipos Laura

23 éves, a képei pedig nagyon frissek, versenyünk hírét hallván az elmúlt napokban csináltatta őket. A hölgy 171 centiméter magas, 50 kilogrammos, mellbősége 84, dereka 60, csípője 90 cm.

Hobbija: nagyon szereti az állatokat, szeret lovagolni, imádja a tengert és a virágtokat, és természetsen a modellkedést.


Dezsi Csilla

22 éves, magassága 175 cm.  Méretei: 88-66-87. Hobbija a tánc, a fitness és az utazás.


Kallós Arabella

21 éves vagyok, 160 cm magas, 55 kg. Szeretek kirándulni, hobbiszinten sporttáncolok és a férjem kérésére  jelentkeztem a versenyre!


Nagy Hetty

25 éves és a munkája a hobbija, lévén hogy profi fodrász. Öntudatos, sajátos és egyedi stílusú lánynak tartja magát, amire nagyon büszke. Szereti önmagát adni, mindig kiáll a véleménye mellett és semmiképp sem nevezné magát átlagembernek.

Szeret dolgozni, 18 éves kora óta a saját lábán él, nem riad vissza a kihívásoktól és szembenézek a problémákkal. Szereti az életét és igyekszik minden percét maximálisan kihasználni. A jövőben szeretne majd családot, gyerekeket.


Corcoveanu Claudia

18 éves vagyok, magasságom 160 cm, 42 kg, méreteim 87-61-87. Utolsó éves vagyok könyvelőségi tagozaton, hobbym a tenisz, röplabda, utazás, tánc, olvasás és az állatok. Célom, hogy a jövőben egy sikeres lakberendező vagy pedig egy jó állatorvos legyek.


Menyhárt Antónia

Antónia 31 éves és a skorpió jegyében született.Magassága 166 centiméter, súlya 56 kilogramm. Hobbija az olvasás, a filmek, a kerékpározás, a kisállatok és az utazás. Jelenlegi legfontosabb célja, hogy elnyerje a szavazók tetszését és elvigye valamelyik díjat a Miss Bikini 2010 versenyen.


Ördög Orsolya

18 éves és 180 centiméter magas. Hobbija a szórakozás, szívesen lóg a barátaival. Célja az életben, hogy sikeres és boldog legyen.


Szabó Evelyn

18 éves és 178 cm magas. Hobbija a görkorcsolyázás és rendszeresen jár edzésre. Az egyetem elvégzése után ügyvéd szeretne lenni, de nem tudja, mit hoz még a jövő.


Craciun Adrienne

19 éves és a nyilas jegyében születtem. Magasságom 170 cm, súlyom 55 kg. Idén kezdem az első évet az egyetemen, aszisztens-képzo szakon. Szeretek sétálni, táncolni, bulizni és sok időt tölteni a barátaimmal.


Szathmári Imola

17 éves marosvásárhelyi lány. Imád táncolni, szereti ha fotózzák és szereti a kihívásokat! Célja, hogy  egyszer elismert modell lehessen.


Bálint Csilla

21 éves, 154 cm magas. A legjobban táncolni, énekelni szeret, s Lola kutyusa mellett ébredni. Egyelőre a legfontosabb célja, hogy elvégezze az aszisztensnői iskolát, a többi jön magától!


Urda Bianca

18 éves, 173 cm magas, szabadidejében pedig zenét hallgat vagy úszik. Céltudatos lány: felnőttként ügyvéd vagy rendőr szeretne lenni.


Bozsó Ana-Maria

17 éves hölgy 176 cm magas, hobbija a fotózás, a zene és a kirándulás.


Vass Szidónia Terézia

Marosvásárhelyen született, 17 éves. 163 cm magas, a hobbjai közé tartozik a táncolás, bulizás és a kirándulás. Célja az életben, hogy sikeres és elfogadott nő legyen.


Dósa Bernadett

17 éves, magassága 167 cm, súlya 56kg. Szabadidejét szívesen tölti konditeremben. Hobbija a görkorcsolyázás és néha a fotózás. Célja ,hogy sikeres és boldog legyen .Barátja kérésére jelentkezett a Miss Bikini 2010-re.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: