2011-04-05 13:50:50• hírek • Balog Anita

Tehetséges vagy? Mutasd meg magad és zsebeld be a fődíjat!

A Szatmár.ro hírportál és a Music'At Pub útjára indítja 2011 eddigi legnagyobb durranását, a nagy Ki Mit Tud?-ot! Ha tehetséges vagy, mutasd be produkciódat a Music'At színpadán és nyerd meg a több ezer lej összértékű nyeremények egyikét!

A szatmáriak már tudják: ha a Szatmár.ro és a Music'at Pub közösen szervez valamit, akkor annak hangos sikere lesz! A Karaoke versenyek után most egy olyan vetélkedőre hívunk mindenkit, ahol bárki megmutathatja tehetségét, legyen szó énekről, szavalatról, akrobatikus mutatványokról, bűvészetről vagy bármiről, amit a szórakozóhely színpadán be lehet mutatni. Jó a humorod? Királyul megy a beatbox? Te vagy a környék legjobb rappere? Mindenki irigyel a tánctudásod miatt? Itt a helyed! Hagyd, hogy felfedezzenek és zsebeld be az értékes nyeremények egyikét!

A versenyre jelentkezhet bárki, aki elmúlt 15 éves, de nincs még száz. A ''Ki mit tud?'' két fordulós lesz: az első fordulóra április 19-én, kedden,  a másodikra április 26-án, szintén kedden kerül sor. Az első két elődöntőből három-három produkció jut a május 3-i döntőbe, s ha már ebbe bejutottál, biztos lehetsz: nyertél! Jelentkezni április 18-ig lehet a jatek@szatmar.ro e-mail címen illetve a Music'at Pubban is kitöltheted a jelentkezési lapot. Azok akik e-mailben jelentkeznek, kérjük hogy tüntessék fel nevüket, telefonos elérhetőségüket és a produkciójuk típusát. Ne gondolkodj sokat, mert a végén megbánod, hogy nem volt bátorságod a közönség és a zsűri elé állni!

Nem vicceltünk, amikor azt mondtuk: értékesek lesznek a megnyerhető ajándékok! Íme a lista!

I. Díj: A ****Best Western Hotel Aquarell Wellness hosszú hétvégéje két személyre, 2000 lej értékben
II. Díj: Egy egy éves VIP bérlet a PrimaGym fitness center felajánlásával, 1400 lej értékben
III. Díj: A Korall Klinika egészségfelmérő csomagja, 700 lej értékben

Különdíjak:
- egy 150 Lej értékű vásárlási utalvány a Music'at Pub felajánlásával
- egy 150 Lej értékű vásárlási utalvány az Al Capone Étterem és Pizzéria felajánlásával
- a Szatmár.ro meglepetés különdíja

MÉDIAPARTNER: City Rádió és Szatmári Magyar Hírlap

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: