2009-09-18 18:16:34• hírek • Szatmár.ro

Tehetségeket keresnek

Adriana Corodan - tavalyi győztes
Adriana Corodan - tavalyi győztes

Október 2-ig jelentkezhetnek a nagykárolyi és környékbeli fiatalok a Nagykárolyi Művelődési Ház Star Select címet viselő tehetségkutató versenyére.

Ebben az évben immár harmadik alkalommal szervezik meg a Star Select tehetségkutató versenyt Nagykárolyban. A verseny most is két kategóriában zajlik: egymással mérik össze énektudásukat a V-VIII, illetve a IX-XII. Osztályosok.

Ha úgy érzed Te is szeretnéd megmutatni képességeit jelentkezhetsz minden munkanapon 14 és 16 óra között a Nagykárolyi Művelődési Ház székhelyén, a Iuliu Maniu utca 12-14. szám alatt, Szűcs József zenetanárnál. Iratkozni telefonon is lehet a 0744-349-943 -as telefonszámon. Fontos tudni, hogy nevezési díj nincsen.

A Star Select mostani kiadására szólisták jelentkezését várják. A döntő előtt október 3-án egy előválogatást tartanak, ahol két könnyűzenei stílusból választott dalt kell mindenkinek bemutatnia. A versenyzők akár önálló hangszerkísérettel is színpadra léphetnek. A legjobbak bekerülnek a fináléba, amelyre október 17-én kerül sor. Nevezési díj nincs.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: