2015-07-09 14:10:29• hírek • Kocsis Zoltán

Teherautó ütközött busznak Gencsen csütörtök hajnalban

Magyarországi teherautó ütközött a megállóban álló busznak a Szatmár megyei Gencs településen, a balesetben ketten megsérültek, de szerencsére egyikük állapota sem súlyos.

Súlyosabb következményei is lehettek volna annak a közlekedési balesetnek, amely péntek hajnalban Gencsen történt. A rendőrség helyszíni vizsgálatai során kiderült, hogy a magyar állampolgárságú G. Zoltán a fáradtságtól elaludt a Magyarországon bejegyzett Mercedes kormányánál, a tehergépkocsi pedig hátulról beleszaladt a buszmegállóban szabályosan megálló Renault buszba. Utóbbit a magyarcsaholyi B. Vilmos vezette.

A balesetben a Mercedes két utasa, a 20 éves T. János és a 34 éves P. Attila - mindketten magyar állampolgárok - is megsérült. Előbbi elutasította a kórházi ellátást, utóbbit pedig a Szatmár Megyei Kórházba szállították alaposan kivizsgálásra.

A rendőrség tájékoztatása szerint az alkoholszonda úgy a 40 éves kamionsofőr, mint a 47 éves buszsofőr esetében negatívnak eredményt mutatott.

Kisebb közlekedési baleset történt szerda délben Szamoskrassón is. B. Attila elővigyázatlanul nyitotta ki az út szélén parkoló Dacia Logan ajtaját, kisebb sérüléseket okozva ezzel a kerékpárjával éppen ott elhaaldó 66 éves M. Zoltánnak.

A hatóságok mindkét esetben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indított eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: