2017-03-10 10:02:53• hírek • Szatmár.ro

Tegyünk kettőt!

A szatmárnémeti és régióbeli gyerekek egészséges fejlődését segíti, ha jövedelemadója 2%-át a Boldog Scheffler János Központnak ajánlja.

Az adótörvénykönyv 84. cikkelye, 2. bekezdés szerint, minden munkavállaló felajánlhatja az államnak fizetett személyi jövedelemadója 2%-át civil szervezeteknek. Ez megnöveli az állampolgár kezében levő eszközök súlyát, hiszen maga dönthet arról, hogy adójának egy része hova kerüljön. Érdemes felajánlani, hiszen ha nem teszi meg, az összeg akkor sem tér vissza az adózóhoz.

A Boldog Scheffler János Központ a gyermekek egészséges fejlődéséért és a sajátos nevelést igénylők fejlesztéséért dolgozik nap mint nap. A Páli Szent Vincéről nevezett Szatmári Irgalmas Nővérek által létrehozott intézmény, a rend karizmájából adódóan, 2012. Pünkösd hétfőjén, a gyógyítás, a rászorulókhoz való lehajolás igényéből született meg. Azóta nagy utat járt be, sok-sok gyerek vette igénybe terápiáit, majd hagyta el boldogan a fejlesztéseket, hogy azután már gondok nélkül növekedjen, gyarapodjon. A Boldog Scheffler János Központ a szeretetszolgálat tiszta eszményét igyekszik gyakorlatba ültetni, de nem kerülheti ki a materiális világ akadályait, így társadalmi-szociális rendszerünk anyagi függőségét.

Az eszközök, a fenntartás pénzbe kerülnek, mindehhez pedig most bármely munkavállaló hozzájárulhat. Ahogy a jelmondatuk is vallja, az adó 2%-ának felajánlásával rögtön kettőt is tehetnek, vagyis két jó cselekedetet: a gyermekek egészséges fejlődését, illetve a rászorulók fejlesztését könnyítik meg. Az adózónak kis erőfeszítésébe kerül, de a támogatásából vásárolt eszközök a fejlesztésben nagy kapaszkodót jelenthetnek a gyerekeknek és családjaiknak.

Amennyiben a Boldog Scheffler János Központnak ajánlanák jövedelemadójuk 2%-át, keressék fel az interneten a bsjk.ro oldalt, ahol információt és a formanyomtatványt is megtalálják, vagy látogassanak el a Kazinczy (Ştefan cel Mare) utca 9-es szám alatti székhely recepciójára, ahol minden szükséges segítséget megkapnak a nyilatkozat letételéhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: