2018-11-21 14:32:49• hírek • Bede Emőke

Tegyük együtt szebbé több száz gyerek karácsonyát!

Karácsony közeledtével minden gyermek lázas izgalomba jön, hiszen tudják, az ünnepi fényárban úszó fa alatt ajándék lapul majd a számukra.

De mi van azokkal, akiknek hátrányos családi körülményei miatt talán még egy narancs vagy csokoládé sem jut? Számukra szeretné „mosolygóssá” tenni a karácsonyt az RMDSZ megyei és városi nőszervezete azáltal, hogy az előző évek hagyományát követve idén is megszervezik a cipősdoboz akciót. Ahhoz azonban, hogy sikeres legyen ez a nemes kezdeményezés, minél több önzetlen ember segítségére lesz szükségük.
 

A cipősdobozok édességet, tartós élelmiszert, játékot, tanszereket tartalmazhatnak, azaz minden olyasmit, mely boldogabbá teheti egy kisgyerek ünnepét. A gyűjtés már november 22-én, azaz csütörtökön megkezdődik, és tart egészen december 17-ig. Azaz közel egy hónap áll a tenni akarók rendelkezésére, hogy összeállítsanak egy-két dobozkát belecsempészve valami finomat vagy hasznosat. Az elkészült csomagokat a szatmári RMDSZ székházban, azaz a Mihai Viteazul 10. szám alatt veszik át, naponta 8:30 és 16 óra között.
 

A szervezők bíznak benne, hogy ebben az évben is sikerül több száz hátrányos helyzetű gyerek arcára mosolyt csalni az ajándékok által, épp ezért arra buzdítanak mindenkit, lehetőségeik szerint támogassák a cipősdoboz akciót, boldogabbá téve a legfiatalabbak karácsonyát is. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: