2016-11-23 14:21:56• hírek • Szatmár.ro

Tegyük együtt biztonságosabbá, gördülékenyebbé a közlekedést Szatmárnémetiben!

A Szatmár.ro és az Auto Check Center (ACC) szervizhálózat közös akciójának keretében bárki javaslatot tehet Szatmárnémeti közlekedésének módosítására. Ezeket a közlekedésbiztonsági szakemberek is látni fogják, a legátgondoltabb ötleteket pedig gyakorlatba is ültetik! A javaslatokért mindenki kisebb ajándékot kap, és hetente egy-egy nagyobb meglepetést is kisorsolunk!

Naponta járjuk a város utcáit, gyalog, vagy akár gépjárművel, és naponta bosszankodunk a dugók, a nehézkes közlekedés miatt. Most itt a lehetőség, hogy a Szatmár.ro olvasói elmondhassák véleményüket és ötletüket: min kellene változtatni ahhoz, hogy a megyeszékhely közlekedése gördülékenyebb és ezzel együtt biztonságosabb legyen. Nem nagy általánosságban vett javaslatokat várunk, és nem tilosban parkoló autókat ábrázoló fotókat, hanem konkrét helyszínnel és leírással, fotóval ellátott ötleteket. Így könnyebben érthető lesz a többi olvasónak és a Közlekedésbiztonsági Bizottság tagjainak az elképzelésed.

Mert a javaslatok nem csak a Szatmár.ro-n jelennek meg, hanem a legjobb és megvalósítható ötleteket gyakorlatba is fogják ültetni - erről Maskulik Csaba, Szatmárnémeti Közlekedésbiztonsági Bizottságának a tagja biztosította hírportálunkat.

Nem ez az első eset, hogy a Szatmár.ro, az Auto Check Center (ACC), a Közlekedésbiztonsági Bizottság és a Szatmár.ro olvasói összedolgoznak. A 2013-as évben már volt egy hasonló, nagy érdeklődésre számot tartó akciónk, melynek keretében több tíz javaslat érkezett. Ezeket akkor Maskulik Csaba és Butka Gergely városi tanácsosok vizsgálták meg és a legjobbak a Közlekedésbiztonsági Bizottság elé kerültek, majd megvalósultak. Ma is sok olyan közlekedési tábla, tükör áll, vagy olyan rendelkezés van érvényben, amelyet az olvasóink javaslatára foganatosítottak.

Ha lassan megőrülsz a közlekedésben tapasztalt furcsaságoktól, most kiengedheted a gőzt: írd meg nekünk konkrét javaslatodat és segíts, hogy mindenki számára jobb legyen a közlekedés Szatmárnémetiben!

A javaslatokat a szatmar@szatmar.ro email címre várjuk. Akciónk három héten keresztül tart, a hét folyamán beérkezett javaslatokat jövő szerdán tesszük majd közzé, és ekkor hirdetjük ki a hét nyertesét is. Ne feledd, minden javaslatot tevőt egy-egy kisebb ACC-s ajándékkal jutalmazunk, szerdánként pedig egy nagyobb ajándékcsomag talál majd gazdára!



Az ACC által felajánlott ajándékok: az első héten minden hasznos észrevételt beküldő olvasót egy bögrével jutalmazunk, emellett pedig az első, a második és a harmadik hét végén három-három különdíjat is kisorsolunk: 1. Egy határidőnaplót és termoszt tartalmazó csomagot. 2. Egy falinaptárat és egy karácsonyi gyertyákat tartalmazó csomagot. 3. Egy asztali naptárat és egy asztali fenyő alakú dekorációt. 
A második héten névjegykártyatartót, a harmadik héten pedig egy ablaktörlőt ér minden hasznos észrevétel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: