2013-10-23 17:17:55• hírek • Szatmár.ro

Tegyük együtt biztonságosabbá a szatmári közlekedést!

A Szatmár.ro és az Auto Check Center kezdeményezésére már többen is jelezték a közlekedésben tapasztalt gondokat.

Kézbe vesszük a város és a megye biztonságos közlekedésének az ügyét! Ebben a munkacsoportban te is tag lehetsz, csak mondd el, hol tapasztalsz hibákat, hiányosságokat a megyeközpont vagy a megye útjain. Észrevételeidet és javaslataidat nyereményekkel jutalmazzuk - szólt a nemrég közzé tett felhívásunk.

Olvasóink pedig pozitívan reagáltak felkérésünkre, érkeztek is az észrevételek, ezeket pedig most közöljük is. De mielőtt ezt megtennénk, újra felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy továbbra is várjuk a olvasóink jelzéseit: mi nincs rendben a megye illetve a város közlekedésében?

Olvasóként nem kell egyebet tenned, mint fotód, rajzod vagy szöveges véleményed beküldésével jelezd számunkra: hol vannak helytelenül kihelyezett, ottfelejtett vagy rosszul látható közlekedési táblák, helytelen útburkolati jelzések, szabálytalanul parkoló járművek vagy bármilyen más jelenség, amely a közlekedés biztonságát befolyásolhatja. Az egyhónapos kampány anyagait és javaslatait átadjuk a városi és megyei közlekedésbiztonsági munkacsoportoknak, figyelemmel kisérjük a további fejleményeket és beszámolunk a jobbító intézkedésekről is. További információkat a kampányunkról és a kitöltendő űrlapot is  ezen a inken lehet elérni.

Akciónkban hetente kerül sor sorsolásra, a szerencsések az Auto Check Center ajándékainak örülhetnek majd. Az első helyezett díja egy polárfelső és egy fényvisszaverős mellény lesz, a második helyezett ajándéka egy fényvisszaverő háromszög és egy fényvisszaverő mellény lesz, a harmadik helyezett pedig egy hosszúujjú galléros pólónak örülhet.

És most jöjjenek az első észrevételek:

Sorban Iosif

Észlelt probléma helye: B-dul Traian és B-dul V.Lucaciu csomópont
Észlelt probléma leírása: A gyalogosoknak szánt idotartam 29 másodpercs - nem elegendő az átkelésre a zebrán, mint ahogy a képen is látszik. Egy kb. 50 méteres szakasz megtétele egy idősebb ember számára kihívás és lehetetlen, ezért is veszélyesnek találom.

Sorban Iosif felvétele

Észlelt Probléma helye: Str.Martirilor Deportati és Nicolae Golescu keresztezodés
Észlelt probléma leírása: A Golescu híd lábánál lévő két utca (M. Deportati és N. Golescu) közötti átkelést zavaró, mára nagy ranőtt növényzet akadályozza a kilátást.

Török Rómeó

Észlelt probléma helye: Szatmár megye, Batiz község, a 149c-s ut kereszteződése az E81-essel.
Észlelt probléma leírása
: Pár hónappal korábban, megnagyobbították az útkereszteződést, a munkálatok kezdetekor levették az összes irányjelző táblát, ezeket azóta sem rakták vissza, szegény külföldi aki gps berendezés nélkül indult útra mikor ehhez a kereszteződéshez ér és mondjuk Nagybánya irányába szeretne menni, nem tudja merre vegye az irányt. Jó lenne ha ezek a táblák visszakerülnének már a helyükre !!!

Nagy Péter

Észlelt probléma helye: Marsilia utca, Szatmárnémeti
Észlelt probléma leírása:
A Marsilia utcai stoptáblát csak ősszel lehet észrevenni, egész nyáron kitakarja a lomb.

Marsilia utca Szatmárnémetiben

István Tulik

Észlelt probléma helye: Closca sugárút, Szatmárnémeti
Észlelt probléma leírása:
Szeretném kérni, hogy a Closca sugárúton levő körforgalom előtt legyenek földre festett csíkok Zsadany felől jövet is, mert lassítás nélkül hajtanak be a körforgalomba az onnan érkezők, megszokásból.

Körforgalom a Closca sugárúton

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: