2008-11-27 11:56:59• hírek • Szatmár.ro

Tégelybe zárt arcplasztika

A bőrünket nap, mint nap érő behatások mind otthagyják nyomukat, és ezek az évek múlásával egyre markánsabbakká válnak. Az Aphrodité Szépségszalonban lehetőség van dermabráziós arc-, illetve testkezelésre, amely lehetővé teszi a hegek és ráncok elhalványítását, valamint felgyorsítja a bőrregeneráció folyamatát.

A nap káros sugárzása által okozott photoaging, ami párosul a szervezetben felhalmozódó méreganyagok hatásával, a bőrünk, idő előtti öregedéséhez vezet. Ehhez kapcsolódnak még a génjeinkbe kódolt öregedést gyorsító, súlyosító belső hatások: a helytelen táplálkozás, a stressz, a szabad gyökök. A levegőből a bőrre kerülő szennyeződések keveredve a bőr felületére jutó faggyúval eltömik a pórusokat, ami a bőr funkcióinak a lelassulásához vezet. Az epidermisz tápellátásért felelős kapilláris erek nem lesznek képesek az optimális anyagcsere fenntartásra, így az öregedő bőrre jellemző sápadt, fakó bőrszín alakul ki és a bőr rossz tapintású lesz. A faggyúdugók eltömik a szőrtüszők nyílásait, emiatt egyrészt a külső hatóanyag bevitel hatásfoka csökken, másrészt az eltömődött pórusok a baktériumok megtelepedésének melegágyai lesznek - és máris kialakul a gyulladt, aknés bőr. A környezeti káros hatások, az anyagcsere problémái a bőr felületi megújulásának, a felső epidermiszréteg elszarusodott rétegi leválásának zavarait okozza.

A plasztikai sebészet és a kozmetika ipar között nincs háború, a ránctalanítás területén nagyon szépen kiegészítik egymást. A nőket négy csoportba lehet sorolni a ráncok elleni harcban elfoglalt helyük alapján. Az első csoportba tartoznak a kozmetikai cikkek vásárlói, akik számára az otthoni arcápolás élvezetet jelent, akik hűségesek egy márkához és ettől a márkától várják, hogy megfelelő eszközöket kínáljon ráncaik eltüntetéséhez. A második csoport tagjai az otthoni arcápolás mellett a kozmetikust is felkeresik és a professzionális ránctalanítás enyhébb és kellemesebb módszereit is kipróbálják. A harmadik csoportban a nagyon bátrak és elszántak találhatók, akik nem rettennek el a látványos, de sokszor visszafordíthatatlan eredményt nyújtó orvosi beavatkozásoktól. A plasztikai sebészet megszállottjai alkotják a negyedik csoportot, a már már beteges, magukat mindenhol átoperáltatók, akik többszöri ráncfelvarrás, arcfeltöltés után is elégedetlenek az eredménnyel. Négy különböző kategória, négy különböző elvárásokkal, melyeket nem szabad egymással összehasonlítani, mert aki a krémeket választja, nem a plasztikai sebészet eredményeit várja el tőlük.

A dermabrázió mint kezelési eljárás a bőr mechanikai lecsiszolását jelenti. Ez a technika már az egyiptomi időkben ismert volt, tehát jelentős múltra nézhet vissza. Igaz, akkoriban még sima homokot használtak erre a célra. A módszer újkori „feltámasztása" 1985-ben Olaszországban történt. A kezelés részletei sokat finomodtak, a lényeg azonban megmaradt: a bőr felső hámrétegének mechanikai úton történő eltávolítása. Az eltelt években az egyik legnépszerűbb kezelési formává nőtte ki magát mind az orvos-kozmetikai bőrkezelések területén. A mikrodermabrázióval kezelt bőrfelületen erőteljesebbé válik a bőr saját regenerációs folyamata, a normális, belülről kifelé lejátszódó sejtmegújulási - sejtpótlási folyamatok felgyorsulnak. A szervezet az eltávolított sejtek egy belülről kifelé irányuló folyamattal gyorsított ütemben pótolja új, ép bőrsejtekkel. Nemcsak a bőr felső, elszarusodott rétegét „csiszolja" le a gép, hanem a kristályokkal mikrófinomságú kis „lyukakat" is üt a bőrbe, ezzel jelentősen megnövelve a bőr átjárhatóságát, így a különböző hatóanyagok könnyebben és mélyre vehetők be a bőr alsó rétegeibe.

A Mikrodermabrázió test-, és arckezelési alkalmazási területei:

- tág pórusú, aknés bőrök kezelése

- mindenfajta heg (aknék, utáni, műtéti-, baleseti, hipertóniás, égési) kezelése

- pigmentációs és öregségi foltok halványítása, eltüntetése

- bőrregeneráció aktivizálása

- a bőr megnyitása a hatóanyagok jobb bevitele érdekében

- bőrfiatalítás

  • finom ráncok eltüntetése

A kezelés különleges előnyei:

- nem csak arcra, hanem teljes test bármely részére is alkalmazható

- mellékhatás nélküli, biztonságos kezelés

- nemtől, kórtól és bőrtípustól függetlenül mindenkinél végezhető

- fájdalommentes

- nem jár seb- vagy hegképződéssel, vérzéssel

  • önállóan is alkalmazható, de más kozmetikai vagy bőrgyógyászati eljárásokkal is jól kombinálható

Ha szeretné bőrét megfiatalítani, és bársonyosabbá varázsolni keresse az Aphrodité Szépségszalont a Corvinilor utca 5 szám alatt.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: