2013-03-06 12:58:12• hírek • Szatmár.ro

Tedd teljessé a mosolyom! - Jótékony célú fotókiállítás és bor aukció

Március 7-én, csütörtökön 18 órakor kerül sor a Művészeti Múzeumban a „Tedd teljessé a mosolyom!" című jótékonysági eseményre a Szatmári Egyházmegyei Caritas és a Fotósklub szervezésében.

Az esemény célja három fogyatékkal élő gyermek, Ádám (1 éves), Cristofer (6 hónapos) és Sebastian (5 éves) korai fejlesztéséhez szükséges támogatás összegyűjtése. A részvételi támogatás egy személyre 10 lej, amiért cserében minden látogató kap ajándékba egy kis méretű fotót a kiállítottak közül.

Aki támogatni szeretné a három gyermek korai fejlesztését, lehetősége nyílik rá a kiállított fotók megvásárlásával és a borkollekciókra való licitálással.  A Fotósklub tagjainak jóvoltából száz alkotás kerül kiállításra 30x45 cm, 80x50 cm méretben. Egy fotó ára 50, 100 vagy 200 lej.

A Nachbil öt borkollekciót ajánlott fel az aukcióra. A csomagok tartalmaznak két üveg bort valamint 2 boros poharat a Poiana Codrului Üveggyár felajánlásában. A licit kiinduló ára a kollekciótól függően 80 és 200 lej között lesz. A borokat Serli Csilla mutatja be az érdeklődőknek.

Az est folyamán fellép Crina Ardelean, a Szatmári Egyházmegyei Caritas munkatársa, Dobo Nicolae kíséretében és Bogdan Bratis a Szatmárnémeti Művészeti Iskolából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: