2009-10-27 10:43:31• hírek • Parajdi Andrea

Te kire szavaznál?

Eddig már nyolc, a Gimik szépe 2009 címért -hamarosan - versenyben lévő középiskolás fiatalt mutattunk be, most újabb jelölteket ismerhettek meg. A verseny rajtolása előtt az összes jelentkezővel találkozhattok, sőt szerdától már a Szatmári Magyar Hírlap hasábjain is rendszeresen megjelennek a benevezett középiskolások.

Nem lesz könnyű dolga a zsűrinek (az olvasóknak), hiszen egyre szorosabb a Gimik szépe 2009 mezőnye. A versenyre benevezett fiúk és lányok mind-mind különbözőek, ezáltal pedig egyedi kisugárzásúak és szépségűek. Éppen ezért minél többen jelentkeztek és minél többen vesztek részt a játékban, annál izgalmasabb verseny kerekedik.

Biztosan Te is sűrűn nézegeted a különböző alkalmakkor rólad készült fotókat, nos ha valamelyikkel kifejezetten elégedett vagy, ne rejtsd véka alá a szépségedet, inkább küldd be a fotókat nekünk, hogy mi másoknak is megmutathassuk. A jelentkezéseket a már jól ismert jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk. Vigyázz nehogy lemaradj: november elsejével „zárjuk" a postaládát.


Erdei Paulette 18 éves, az Elisa Zamfirescu Technikai Kollégium diákja. Szeret zenét hallgatni és táncolni.

Erdei Paulette
Erdei Paulette


Starotchi Norbert "Izzy" 14 éves a Szatmárnémeti Sportlíceum tanulója. Kedvenc  időtöltése a zene hallgatás és a barátokkal való szórakozás. Szereti az extrém sportokat.

Izzy
Starotchi Norbert


Kiss Barbara a Nagykárolyi Elméleti Liceum humán tagozatos végzős diákja. „Most a legfőbb célom, hogy sikeres eredménnyel jussak át az érettségin, hogy aztán felvételt nyerhessek a debreceni jogi egyetemre, de mindemellett gimik szépe is szeretnék lenni" -árulta el Barbara, aki szabadidejében szeret olvasni, kutyát sétáltatni és a barátaival lenni.

Kiss Barbara
Kiss Barbara


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: