2008-12-05 18:44:57• hírek • Szatmár.ro

Kisvonattal a Mikuláshoz

Mikulás-nap alkalmából Szatmárnémeti önkormányzata különleges ajándékkal készült a legkissebbeknek. Elindult a kerekeken guruló kisvonat és a Mikulás is teli zsákkal érkezett.  Akiknek nem sikerült felülniük pénteken a kisvonatra, szombaton délután még megtehetik.

Péntek este óriási tolongás volt a szatmárnémeti Adminisztratív Palota előtt, hiszen több száz gyermek türelmetlenül várta a kisvonat érkezését. A szerelvény végállomása a Poesis vendéglő udvara volt, ahová rendőrautó felvezetésével érkezett. Sokan, sajnos, nem fértek már fel a nem mindennapi járműre, ezért kénytelenek voltak gyalogosan vagy autóval megközelíteni az úticélt.

A vendéglő udvarán nagyon sok gyermek türelmetlenül várta a Mikulás érkezését. A gyerekek nagy szeretettel fogadták a „Nagyszakállút", aki hatalmas zsákban hozta a kicsiknek szánt ajándékot.

A gyerekek szavalatokkal,karácsonyi énekekkel köszöntötték a Mikulást, aki minden gyermek számára tartogatott valamit a zsákjában, így senki sem tért haza üres kézzel. A Mikulás édességekkel jutalmazta a gyerekeket. A gyerekek számára felejthetetlen élmény volt a közös, vidám vonatozás és a Mikulással való találkozás.

Nem kell szomorkodniuk azoknak a gyerekeknek sem , akik pénteken nem tudtak felülni a kisvonatra, hiszen szombaton délután 4 órától este 7-ig ismét közlekedik majd a kisvonat szintén az Adminisztratív Palota és a Poesis vendéglő között, illetve tavasztól napi rendszerességgel bárki felülhet rá.

Érkezik a Mikulás

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: