2014-04-15 11:47:53• hírek • Szatmár.ro

Tavaszi narancsbőr elleni hadjárat

A tavasz érezteti hatását, amit már mindenki türelmetlenül várt. A kezdeti lelkesedést azonban sok nő esetében a kétségbeesés váltja fel.

A szépséghibák ugyanis szemmelláthatóbbá válnak. Egy ideig ugyan takargatni lehet őket, de a nyári strandidényre mindenki szeretne a legjobb formájába kerülni. A problémás testtájakra lerakódott feleslegtől nehéz megszabadulni, a narancsbőrről már nem is beszélve. A szépségápolásban tavasszal adódik a legtöbb feladat.

Nézzük mit tehetünk az egyik legkellemetlenebb szépséghiba, a narancsbőr ellen. Abban az esetben, ha nem szeretnél méregdrága szalonokban egy rakás pénzt kidobni, próbálkozz az otthoni kezelésekkel. Az alap a belső tisztítás, ami azt jelenti, hogy naponta legalább két liter cukormentes tiszta vizet, illetve teát ajánlott fogyasztani. Javallott továbbá legkevesebb egyhetes diétába kezdeni, melynek keretében a lehető legtöbb gyümölcsöt és zöldséget kell beiktatni.

A következő lépés a bőr alapos és mély tisztítása, a bőrradír használata alapkövetelmény. Használj kesztyűt, hogy az elhalt hámsejtektől könnyebben megszabadulj. A szaunázást kezdetben hetente két alkalommal is beiktathatod, mivel nemcsak méregtelenítesz, hanem a fogyást is segíted, és a bőröd is szebbé teheted. A masszázs elengedhetetlen. Válassz intenzívebb hatású narancsbőr elleni krémet vagy olajat, amivel a bokától, a lábszáron és a térden át a combig, illetve a lágyékig alaposan átdolgoztatod ezeket a zónákat. Ezáltal elősegíted, hogy szervezetedből a méreganyagok könnyebben távozzanak.

Azért némi ráadásként néhány alkalommal speciális narancsbőr elleni kezelésen is részt vehetsz. A probléma súlyosságától függően ajánlhatnak például rádiófrekvenciás kezelést, ultrahangos zsírbontást, aromaterápiás testtekercselést stb. A lényeg, hogy a narancsbőr elleni hadjáratnak mihamarabb nekiláss, ne halogasd az utolsó pillanatig. Készülj egy hosszú folyamatra, ne várj csodákat és azonnali eredményt. Az évek során lerakódott méreganyagoktól nem lehet egy hét alatt megszabadulni. A narancsbőr elleni harc nem utolsó sorban teljes életmódváltást is megkövetel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: