2013-03-18 17:08:14• hírek • Póti Orsolya

Tavaszi hangulat az osztálytermekben is

Új verseny indult a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban Orbán Emőke angoltanárnő kezdeményezésére. A rendezvény célja, hogy a diákok osztálytermeikben kellemes, tavaszi hangulatot teremtsenek.

Április 4-e a határideje annak a versenyek, amely a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban indult az elmúlt napokban. Szép, virágokkal és madarakkal díszített plakát hirdeti az osztályok közötti vetélkedőt a tanintézmény folyosóján, buzdítva a diákokat arra, hogy a tavasz szimbólumaival díszítsék fel termeiket.

"Ehhez hasonló rendezvényt már szerveztek az iskolában az elmúlt év végén - akkor a szeretet ünnepének meghitt hangulata költözött az osztálytermekbe" - mondta el Pataki Enikő, a tanintézmény igazgatónője.

A nyeremény motiváló, ugyanis az az osztályközösség, amely a legszebb és leghangulatosabb terembe fogadja tanárait április 4-től, egy rendhagyó oktatási napon vehet részt. Erre a napra valamikor a tanév végén, júniusban kerül sor - tudtuk meg a szervezőktől.

A jutalomnapon a nyertes diákok és osztályfőnökük bármilyen közös programot megszervezhetnek: kiránduláson vagy különféle foglalkozásokon vehetnek részt. Az osztálytermek elbírálásra a Legyél jobb, tudj többet elnevezésű oktatási héten kerül sor.

"Amennyiben a tavaszi versenyek sikere lesz, a jövő évben is megrendezzük" - mondta el Orbán Emőke tanárnő a Szatmár.ro-nak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: