2012-05-08 15:28:41• hírek • Szatmár.ro

Tavasz szépe: elindult a Facebookos szavazás

Elindítottuk a szépségversenyünk szavazását, amelyen az olvasóink kiválaszthatják a Tavasz szépét és udvarhölgyeit.

Nagy érdeklődéssel fogadták a Szatmár.ro új szépségversenyének meghírdetését a szebbik nem képviselői - igaz, a legtöben csak a jelentkezési határidő lejárta előtt kevéssel határozták el magukat és küldték be a bemutatkozásukat és az őket ábrázoló fotót. A szavazás menetével nem is untatnánk olvasóinkat, hiszen már megszokhatták: a lányokat egy-egy Facebookos lájkkal lehet támogatni, előbb azonban - amennyiben az olvasó még nem tette meg - lájkolni kell a Szatmár.ro Facebookos oldalát.

Valószínűleg kiélezett versenynek nézünk elébe, hiszen igazi nyereményözön vár a Tavassz szépére, illetve a szavazás második és harmadik helyezettjáre. Úgyhogy itt az idő elkezdeni a kampányt, Facebookon, e-mailen és a különböző üzenőprogramokon. A szavazás május 8 és 18 között tart.

A nyeremények:

A Primagym egy-egy VIP fitness-bérletet ajánl fel az első három helyezettnek. A Tavasz szépe egy három hónapos bérletnek örülhet (értéke 780 lej), az első udvarhölgy egy két hónaposnak (520 lej értékben), a második udvarhölgy pedig egy egy hónapos VIP bérletet kap (260 lej értékű), ami az egészség-központban tartott minden mozgásforma látogatására feljogosítja.

Az első három helyezett az Eponge Fashion vásárlási utalványait kapja meg 500, 300 és 200 lej értékben. Az első három helyezett egy-egy kétszemélyes hosszú hétvégét nyer a Sárkány Wellness Fürdőben és övék lesz a First Drive autósiskola 400, 300 ás 200 lej értékű kedvezmény-kártyája is. Az első három helyezettnek a Trust Models modellügynökség egy-egy portfólió-fotózást ajánl fel. A Tavasz Szépének a szatmárnémeti Dora szalon felajánl egy 100 lej értékű kozmentikai, egy 100 lej értékű fodrászati és egy 100 lej értékű manikűr- szolgáltatást is. Az első helyezett továbbá egy teljes sminket nyer Ofrim Andrea make-up artist felajánlásával.

Az első helyezett nyereménye lesz továbbá egy teljes testmasszázs Nagy Alíz, a Primagym masszőrének a felajánlásával.

Szavazz!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: