2012-05-08 11:10:27• hírek • Szatmar.ro

Tavasz szépe: bemutatjuk az újabb jelentkezőket

Lejárt a jelentkezési határidő, kedden indul a szavazás. Addig is újabb jelentkezőket mutatunk be, ugyanis a hétvégén közel húszan jelentkeztek a szépségversenyre.

A tavasz szépe versenyére 16-35 éves Szatmár megyei hölgyek jelentkezését vártuk, valamint egy telefonszámot és egy rövid bemutatkozást, hogy a résztvevőket jobban megismertethessük a majdani szavazókkal. A versenytől bővebben itt olvashatsz! A jelentkezési határidő lejárt, de a hétvégi jelentkezés-roham miatt mára (keddre) is beiktatunk egy bemutató-cikket, és ma hamarosan indul a szavazás is.

S hogy milyen nyeremény-zuhatagban fürdőzhet a tavasz legszebb virágszála és két udvarhölgye? Íme a nyeremények listája!

A Primagym egy-egy VIP fitness-bérletet ajánl fel az első három helyezettnek. A Tavasz szépe egy három hónapos bérletnek örülhet (értéke 780 lej), az első udvarhölgy egy két hónaposnak (520 lej értékben), a második udvarhölgy pedig egy egy hónapos VIP bérletet kap (260 lej értékű), ami az egészség-központban tartott minden mozgásforma látogatására feljogosítja.

Az első három helyezett az Eponge Fashion vásárlási utalványait kapja meg 500, 300 és 200 lej értékben. Az első három helyezett egy-egy kétszemélyes hosszú hétvégét nyer a Sárkány Wellness Fürdőben és övék lesz a First Drive autósiskola 400, 300 ás 200 lej értékű kedvezmény-kártyája is. Az első három helyezettnek a Trust Models modellügynökség egy-egy portfólió-fotózást ajánl fel. A Tavasz Szépének a szatmárnémeti Dora szalon felajánl egy 100 lej értékű kozmentikai, egy 100 lej értékű fodrászati és egy 100 lej értékű manikűr- szolgáltatást is. Az első helyezett továbbá egy teljes sminket nyer Ofrim Andrea make-up artist felajánlásával.

Az első helyezett nyereménye lesz továbbá egy teljes testmasszázs Nagy Alíz, a Primagym masszőrének a felajánlásával.


Czibere Szindia
Czibere Szindia:
Nevem: Czibere Szindia. 17 éves vagyok, a Kolcsey Ferenc Főgimnázium diákja. Imádok sportolni és táncolni, már 10 éve balettezek. Szeretek a szabadban lenni és az időm nagy részét a családommal töltöm.

Orosz ElisabetaOrosz Elisabeta: Orosz Elisabeta-nak hívnak, 20 éves, Mezőpetriben élek. A tavaly befejeztem a középiskolát, majd beiratkoztam Szatmárnémetibe gyógyszerészeti-asszisztens szakra. Nagyon szeretem a focit, szeretek vásárolgatni, s tudok tiszta  szívből nevetni :)

Rák Kinga
Rák Kinga: Rák Kinga vagyok, 20 éves, a Szatmárnémeti Babes-Bolyai egyetem óvó-tanítóképző hallgatója vagyok. Nagyon szeretek a szabadidőmben a természetben lenni, és teljes gőzerővel készülök a nyáron lévő esküvőmre. :)

Salajan Ingeborg
Salajan Ingeborg: A nevem Salajan Ingeborg, 18 évés vagyok, hobbiaim: modelkedés, zene es tánc. Hogy mi leszek ha nagy leszek, meg nem döntötem el, de viszont a modelkedést nem szeretném abba hagyni.

Simon Irina Zsuzsa
Simon Irina Zsuzsa: Sziasztok! 20 éves egyetemista vagyok. Szeretem a jó társaságot, szabadidőm kevés, így legfőbbképp zenét hallgatok. Kedvenc színem a lila. Csillagjegyem Bika melyből kifolyólag nem vagyok egy csöndes lány, szeretek viccelődni, továbbá szeretem az őszinteséget és ezért mindig kimondom amit gondolok, de akik ismernek tudják, hogy nem vagyok rossz indulatú. Maximalista vagyok ezért mottóm: próbálj meg abból kihozni a legtöbbet és a legjobbat abból, ami van! Ha szimpatikus vagyok, szavazz rám!

Stepper Evelyn
Stepper Evelyn: Sziasztok a nevem Stepper Evelyn, 18 éves vagyok. A Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban vagyok tanuló. Szeretek sportolni 7 évig vívtam de most szeretném  magam kipróbálni más sportágakban is, a szabadidőmet leginkább a családommal és a barátaimmal töltöm.

Székely Andrea
Székely Andrea: Székely Andrea vagyok, 26 éves, szeretek zenét hallgatni, kirándulni, de nagyon szeretek körmöket festeni hobbi-szinten. Frizurákkal is szeretek nagyon foglalkozni.

Tatár Imola
Tatár Imola: A nevem Tatár Imola, Szatmárnémeti lakos. 1985 szeptember 2-án születtem. A foglalkozásom turisztikai ügynök. Szeretek utazni, sportolni, zenét hallgatni és sok időt tölteni a barátaimmal. A versenyre való jelentkezésre barátaim vettek rá.

Tölgyi Réka Angela
Tölgyi Réka Angela: A nevem Tölgyi Réka Angela, 17 éves vagyok. A Német Liceum 11.-es diákja vagyok Matek-Info tagozaton. Gyerekkorom óta az egyik legnagyobb álmom, hogy lakásberendező leszek. Nagyon szeretem a gyerekeket, továbbá nagyon szeretek németül társalogni, a barátaimmal szórakozni, utazni, fényképeszkedni, táncolni és új emberekkel ismerkedni!

Zilahi Zenkő
A nevem:
Zilahi Zenkő, 16 éves vagyok, 1996 március 15.-én születtem. Engem a vidámság és az álmodozás jellemez, de ha valamit kitűzök, azt el is érem. A zene és az éneklés sokat jelent számomra. Mindig sikerül a szeretteimnek meglepetést okoznom, annak ellenére, hogy már minden mozdulatomat ismerik. Nagyon szeretem a barátaim és értük mindent megtennék ugyanúgy, ahogy ők is értem.

Verciuc Bianca
Verciuc Bianca: Verciuc Bianca a nevem. 17 éves vagyok, és a Johann Ettinger líceumba járok. A Nyilas jegyében születtem. Kedves, optimista, kreatív, őszinte és megbízható személynek tartom magam. Szeretek zenét hallgatni, rajzolni, festeni és varrni. Szeretnek líceum után a Design egyetemre menni Kolozsvárra, mivel nagyon érdekel ez a terület.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: