2012-05-07 14:02:43• hírek • Szatmár.ro

Tavasz szépe: bemutatjuk az újabb jelentkezőket

Lejárt a jelentkezési határidő, kedden indul a szavazás. Addig is újabb jelentkezőket mutatunk be, ugyanis a hétvégén közel húszan jelentkeztek a szépségversenyre. Azok, akik nem látják magukat a cikkben, ne búslakodjanak: holnap is lesz még bemutatkozás!!

A tavasz szépe versenyére 16-35 éves Szatmár megyei hölgyek jelentkezését vártuk, valamint egy telefonszámot és egy rövid bemutatkozást, hogy a résztvevőket jobban megismertethessük a majdani szavazókkal. A versenytől bővebben itt olvashatsz! A jelentkezési határidő lejárt, de a hétvégi jelentkezés-roham miatt a keddi napra is beiktatunk egy bemutató-cikket, és kedden indul a szavazás is.

S hogy milyen nyeremény-zuhatagban fürdőzhet a tavasz legszebb virágszála és két udvarhölgye? Íme a nyeremények listája!

A Primagym egy-egy VIP fitness-bérletet ajánl fel az első három helyezettnek. A Tavasz szépe egy három hónapos bérletnek örülhet (értéke 780 lej), az első udvarhölgy egy két hónaposnak (520 lej értékben), a második udvarhölgy pedig egy egy hónapos VIP bérletet kap (260 lej értékű), ami az egészség-központban tartott minden mozgásforma látogatására feljogosítja.

Az első három helyezett az Eponge Fashion vásárlási utalványait kapja meg 500, 300 és 200 lej értékben. Az első három helyezett egy-egy kétszemélyes hosszú hétvégét nyer a Sárkány Wellness Fürdőben és övék lesz a First Drive autósiskola 400, 300 ás 200 lej értékű kedvezmény-kártyája is. Az első három helyezettnek a Trust Models modellügynökség egy-egy portfólió-fotózást ajánl fel. A Tavasz Szépének a szatmárnémeti Dora szalon felajánl egy 100 lej értékű kozmentikai, egy 100 lej értékű fodrászati és egy 100 lej értékű manikűr- szolgáltatást is. Az első helyezett továbbá egy teljes sminket nyer Ofrim Andrea make-up artist felajánlásával.

Bíró Anita
Bíró Anita: Sziasztok! Biró Anitának hívnak, 22 éves vagyok, a szűz jegyeben születtem. Utolsó éves egyetemista vagyok, és ha nagy leszek, akkor tanítónéni leszek. Szeretek bulizni, egész nap zenét hallgatni. Nagyon sokat tancolok, és olvasok szabadidőmben.

Boros-Ruboczky Brigi
Boros-Ruboczky Brigi: Sziasztok! Boros-Ruboczky Brigi vagyok, Szatmárnémetiben születtem és jelenleg orvostanhallgató vagyok. Szabadidőmben bulizok, kirándulok és szeretem a focit! Kedvenc csapatom a Barcelona.

Diószegi Dalma
Diószegi Dalma: Sziasztok! Diószegi Dalma vagyok, 17 éves, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója. Kezdő gitáros, táncimádó és alapjába véve barátságos személyiség. Szeretek nevetni és másokat boldoggá tenni s legfontosabb számomra az őszinteség. Szabadidőmben kosarazok, biciklizek és kirándulok.

Guguja Evelin-TiliaGuguja Evelin-Tilia: Sziasztok! A nevem Evelin, és 1995 október 22-én születtem. A Kölcsey Ferenc Főgimnáziumba járok, természettudomány szakon. Nagyon fontosak számomra a barátaim, és természetesen a családom. Ezen kivül még nagyon szeretem a kutyákat, mert ők az egyetlenek, akik jobban szeretik a gazdájukat, mint saját magukat. Kedvenc idézetem: ,,Hakuna Matata'' :)

Heil Enikő
Heil Enikő: Sziasztok! Enikő vagyok, 21 éves, egyetemi hallgató, Szatmárnémetiben lakom. Szeretek táncolni, bulizni, kirándulni és főzni.

Jakab Anita
Jakab Anita: Sziasztok! A nevem Jakab Anita, 17 éves vagyok. Szatmárnémetiben élek, a Colegiu Economic "Gheorghe Dragos" líceumba járok. Hobbim a sportolás és zenehallgatás. Szeretek barátkozni és szeretem az állatokat.

Katócz Viktória
Katócz Viktória: Katócz Viktória vagyok, 19 éves a Református Gimnázium végzős diákja. Olyan vagyok, mint a Tavasz, mindig szép és mindig vidám!

Kinczler Klaudia
Kinczler Klaudia: Kinczler Klaudiának hívnak, 25 éves vagyok, egy gyönyörű kisfiú büszke Édesanyja. Mint mindenki, én is nagyon vártam már a tavaszt, a meleget :) Számomra a legfontosabb a család! Szeretek vezetni és vásárolgatni!

Nagy RékaNagy Réka: Sziasztok! Nagy Réka vagyok, 16 éves, Nagykárolyban lakom, az Elméleti Liceum tanulójaként. Szeretem a zenét, két évig doboltam, hobbi szinten gitároztam, de az utóbbi négy évem a tánccal töltöm. Egy éve versenytáncolok. Hobbiaim közé tartozik a sportolás valamint a kirándulás. Nagy vágyam, hogy az egész világot átutazzam. :)

Nyíri Beáta
Nyíri Beáta: Sziasztok! Bea vagyok, 21 éves szatmári lány. Kedvenc színem a rózsaszín, imádom a tavaszt és a nyarat. Kedvenc időtöltésem sétálás, bulizás, zenehallgatás .

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: