2012-05-03 13:43:17• hírek • Szatmár.ro

Tavasz szépe: bemutatjuk az újabb jelentkezőket

Ismerkedj meg a Tavasz Szépe versenyünk első jelentkezőinek bemutatása.

A tavasz szépe versenyére 16-35 éves Szatmár megyei hölgyek jelentkezését várjuk. A jelentkező e-mailhez mindenképp csatolni kell a jól sikerült fotót, ugyanis azzal lehet részt venni a versenyen. A fényképpel kapcsolatban elvárásaink is vannak: jó minőségű, legalább 1024 pixel szélességű digitális képeket várunk. A mobiltelefonnal készített, rossz minőségű képeket nem áll módunkban elfogadni és közölni. A kép mellett a jelentkezőktől egy telefonszámot és egy rövid bemutatkozást is várunk, hogy a résztvevőket jobban megismertethessük a majdani szavazókkal. A versenytől bővebben itt olvashatsz!

S hogy milyen nyeremény-zuhatagban fürdőzhet a tavasz legszebb virágszála és két udvarhölgye? Íme a nyeremények listája!

A Primagym egy-egy VIP fitness-bérletet ajánl fel az első három helyezettnek. A Tavasz szépe egy három hónapos bérletnek örülhet (értéke 780 lej), az első udvarhölgy egy két hónaposnak (520 lej értékben), a második udvarhölgy pedig egy egy hónapos VIP bérletet kap (260 lej értékű), ami az egészség-központban tartott minden mozgásforma látogatására feljogosítja.

Az első három helyezett az Eponge Fashion vásárlási utalványait kapja meg 500, 300 és 200 lej értékben. Az első három helyezett egy-egy kétszemélyes hosszú hétvégét nyer a Sárkány Wellness Fürdőben és övék lesz a First Drive autósiskola 400, 300 ás 200 lej értékű kedvezmény-kártyája is. Az első három helyezettnek a Trust Models modellügynökség egy-egy portfólió-fotózást ajánl fel.

A Tavasz Szépének a szatmárnémeti Dora szalon felajánl egy 100 lej értékű kozmentikai, egy 100 lej értékű fodrászati és egy 100 lej értékű manikűr- szolgáltatást is. Az első helyezett továbbá egy teljes sminket nyer Ofrim Andrea make-up artist felajánlásával.

Burdea Ana Maria
Burdea Ana-Maria: Helló! A nevem Burdea Ana-Maria, tasnádi születésű és lakos vagyok. Születési dátumom 1991.11.27. A líceumot 2010-ben fejeztem be, érettségivel. Most keresem a helyem a nagyvilágban. :) A hobbiim a sportolás, a tánc és nagyon szeretem a növényeket.

Durkovics Enikő Barbara
Durkovics Enikő Barbara: Sziasztok, szavazzatok rám!!! A természetben bukkannak fel a világ szebbnél szebb csodái, s ha lehetőségem nyílik rá, meg is örökítem őket. Imádok főzni, új dolgokat kipróbálni.

Hail Evelyn
Hail Evelyn: Sziasztok! Hail Evelyn vagyok,1993 március 21.-én születtem, Sárközújlakon lakom. A Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban tanulok végzős diákként. Szeretek kirándulni, biciklizni, úszni és jókat bulizni!

Komáromi Renáta
Komáromi Renáta: 18 éves vagyok és Kökényesden lakom :) Szeretem a változatosságot és nem nagyon tűröm az állandóságot :) szeretem az állatokat, van egy kutyám, Hektor:) A barátaim szerint egyedi stílusom van, és jó a kommunikációs készségem. Szeretek bulizni, énekelni és fotókat készíteni:D :D

Kővári BlankaKővári Blanka: Sziasztok! Kővári Blanka vagyok, 21 éves leszek júniusban. Kíváncsiságból jelentkezek erre a versenyre. Szeretek tornázni, sétálni, filmezni... és még sok mindent. Aki rám szavaz, annak előre is köszönöm!!

Mihály Ingrid
Mihály Ingrid:
Mihály Ingrid vagyok, 18 éves,  a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója. Ha tehetem, a szabadidőmet a természetben töltöm barátaim, valamint a családom társaságában.:)

Nagy Beáta
Nagy Beáta: Nagy Beáta vagyok, 23 éves. Óvónőként dolgozom. Ez egy gyermekkori beteljesült álmom. Nagyon szeretem a gyerekeket és a vidám embereket. Szeretek mosolyogni és általában jó kedvű vagyok. Szerintem: "Mindent lehet csak akarni kell".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: