2012-04-27 09:06:29• hírek • Szatmár.ro

Tavasz szépe: bemutatjuk az első jelentkezőket

Ismerkedj meg a Tavasz Szépe versenyünk első jelentkezőinek bemutatása.

A tavasz szépe versenyére 16-35 éves Szatmár megyei hölgyek jelentkezését várjuk. A jelentkező e-mailhez mindenképp csatolni kell a jól sikerült fotót, ugyanis azzal lehet részt venni a versenyen. A fényképpel kapcsolatban elvárásaink is vannak: jó minőségű, legalább 1024 pixel szélességű digitális képeket várunk. A mobiltelefonnal készített, rossz minőségű képeket nem áll módunkban elfogadni és közölni. A kép mellett a jelentkezőktől egy telefonszámot és egy rövid bemutatkozást is várunk, hogy a résztvevőket jobban megismertethessük a majdani szavazókkal. A versenytől bővebben itt olvashatsz!

S hogy milyen nyeremény-zuhatagban fürdőzhet a tavasz legszebb virágszála és két udvarhölgye? Íme a nyeremények listája!

A Primagym egy-egy VIP fitness-bérletet ajánl fel az első három helyezettnek. A Tavasz szépe egy három hónapos bérletnek örülhet (értéke 780 lej), az első udvarhölgy egy két hónaposnak (520 lej értékben), a második udvarhölgy pedig egy egy hónapos VIP bérletet kap (260 lej értékű), ami az egészség-központban tartott minden mozgásforma látogatására feljogosítja.

Az első három helyezett az Eponge Fashion vásárlási utalványait kapja meg 500, 300 és 200 lej értékben. Az első három helyezett egy-egy kétszemélyes hosszú hétvégét nyer a Sárkány Wellness Fürdőben és övék lesz a First Drive autósiskola 400, 300 ás 200 lej értékű kedvezmény-kártyája is. Az első három helyezettnek a Trust Models modellügynökség egy-egy portfólió-fotózást ajánl fel.

A Tavasz Szépének a szatmárnémeti Dora szalon felajánl egy 100 lej értékű kozmentikai, egy 100 lej értékű fodrászati és egy 100 lej értékű manikűr- szolgáltatást is. Az első helyezett továbbá egy teljes sminket nyer Ofrim Andrea make-up artist felajánlásával.

Bálintfi Evelin Leonka
Bálintfi Evelin Leonka: Sziasztok, Evelin vagyok, szeretek festeni, rajzolni, szobrászkodni, de amihez a szívem a legjobban húz, az a fényképezés! Akkor vagyok igazan boldog ha a szebbnél szebb dolgokat fotózhatom, kattintgathatom!!

Barát Erika
Barát Erika: A nevem Barát Erika, 22 éves lány vagyok. Szeretek internetezni, kirándulni és a barátaimmal együtt szórakozni.

Kürti Anita
Kürti Anita: A halak jegyében születtem. Alapvetően egy nagyon jó kedvű és nyitott természetű lány vagyok, aki szereti a humort és a nevetést. Egyetem mellett szeretek sok időt tölteni a családommal és a barátaimmal.

Kürti Enikő
Kürti Enikő: Helló Kürti Enikő vagyok 23 éves Szatmárnémetiben élek párommal, foglalkozásom számítógép kezelése, szeretek zenét hallgatni, sportolni, táncolni.

Varga Helga
Varga Helga: A nevem Varga Helga,16 éves vagyok és a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumba járok, mint kilencedikes diák. Imádok sportolni, gondolok ez alatt atlétikára és kosárlabdára, amit már 5 éve űzök. Emellett még szeretem az időmet a szeretteim közelében tölteni, s nevetni a barátaimmal. :)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: