2010-03-12 16:55:31• hírek • Szatmár.ro

Tavasz Szépe: bemutatjuk az első jelentkezőket

Alig, hogy elkezdődött a tavasz, a Szatmár.ro elindította tavaszi szépségversenyét. A versenyt megnyerő királynő és udvarhölgyei nem mindennapi kényeztetésben részesülnek.

Március 9-én a Szatmár.ro elindította tavaszi szépségversenyét, amelyen a portál olvasóinak szavazata alapján dől majd el, hogy ki lesz a 2010-es év Tavasz Szépe. A szépségversenyre 16-35 év közötti hölgyek fotós jelentkezését a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk egész március 31-ig.

A hölgyeknek igazán megéri beküldeni szerkesztőségünkbe egy jó minőségű fotót, mivel a szépségversenyt megnyerő Tavasz Szépének díja egy fantasztikus kényeztető hétvége lesz két fő részére a ceglédi négycsillagos Best Western Hotel Aquarell**** gyógy- és wellnesközpont felajánlásával. Természetesen a Tavasz Szépe udvarhölgyeinek is pihentető kényeztetésben lesz részük. A nyereményekről és a szépségversenyről bőbben ezen a linken olvashatnak.

A verseny kezdete óta még csak három nap telt el, de már többen is jelentkeztek a megmérettetésre. Most négy bátor és szép hölgyet mutatunk be:


Kety, 21 éves Szatmárnémeti lakos
Vass Kety, 21 éves


Edina, 20 éves
Ferenczi Edina, 20 éves


Brigitta, 21 éves
György Brigitta, 21 éves


Melinda, 27 éves
Rogozsán Melinda, 27 éves


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: