2005-07-23 01:16:32• hírek • Szatmár.ro

Tavasz

22050723011_1.JPGSzemélyre szabott tanácsadás. Ismerkedjünk meg a tavaszi típus színeivel!

Személyre szabott tanácsadás. Ismerjük meg a hozzánk illő színeket, melyek segítségével könnyebben kialakíthatjuk ruhatárunkat.  Adottságunknál fogva mindannyiunknak van egy meghatározott bőralapszíntónusunk aminek köszönhetően egyes alapszínek, színárnyalatok előnyösen hatnak külső megjelenésünkre, mások nem. Most következő sorozatunkban ahhoz szeretnénk tanácsot adni, hogy különböző praktikák segítségével hogyan tudjuk a maximumot kihozni magunkból, hogyan tudunk egy időtálló ruhatárat kialakítani magunknak. Ismerjük meg a tavaszi típust.

 

A tavaszi típus:

 

22050723044.jpgA tavasz típus többnyire világosszőke hajjal rendelkezik, de előfordulhat egy kis vöröses, lenszőke, mézszínű vagy aranyszőke árnyalat is. Bőre meleg alaptípusú, barackrózsaszínű, enyhén vöröses vagy elefántcsont színű. Az arcát tarkíthatják aranyszínű szeplőcskék. A szemszín általában zöld vagy kék, és világos és tiszta mint az üveg.

A színek kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy ugyanolyan melegszínek legyenek mint amilyen a bőr alapszíne. A piros színskála tartalmazza a legszélesebb árnyalatokat a tavasz típus számára, választhatja a narancstól a korallpirosig terjedő színeket, sőt még a rozsdapíros is jól állhat számára.  A barnának szinte minden árnyalata megy arcszínéhez, a bézs és a teveszín hasonlóképen jól állnak. A zöld színek közül csak a melegzöldek, az élénkzöldtől a decens zöldig, ha sárgát szeretne felvenni akkor pedig mindenkép a melegebb tónusúakat részesítse előnyben.  A kék színt jó kerülni, de ha mégis valami oknál, fogva használni szeretné akkor tengerészkék, petrolkék, vízkék, vagy a világos denimkéknél kell maradni. Mielőtt megvenne egy ruhadarabot mindig kérdezze meg magától,  hogy valóban olyan sugárzó az adott ruhadarab, mint a természet tavasszal.

Alapszínek: szürke, barna, petrolkék, vízkék, világos denimkék, krémszín, bézs, pezsgőszín.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: