2009-04-01 12:38:02• hírek • Szatmár.ro

Tavalyi ballagás képekben

Búcsúztak a végzősök

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium csütörtökön tartotta évzáróját, pénteken pedig a végzős évfolyam is búcsút vett iskolájától.

A gimnázium ballagó diákjainak búcsúnapja az elmúlt évek ünnepségeitől csupán annyiban különbözött, hogy idén az időjárás nem kedvezett az eseménynek. A Kölcsey tanárai, mint mondják, hosszú évek óta egyetlen ballagási ünnepséget sem zavart meg ilyen viszontagságos időjárás, ami miatt próbálták rövidebbre fogni a tervezett programot. A kiosztott díjakat ezúttal osztályonként egy diák vette át, valamint a virág és ajándékátadást is az osztálytermekben tartották meg. Az elbúcsúzott diákok immár gőzerővel készülhetnek az előttük álló megmérettetésekre.

Ballagás 2008


Elbúcsúztak a refisek is

Pénteken elballagtak a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont és a Kölcsey Ferenc Főgimnázium végzősei, szombaton búcsút vettek a Református Gimnázium diákjai is.

A Református Gimnázium három XII. osztályából idén összesen nyolcvan diák ballagott. Ballagási ünnepségüket hagyományszerűen a Láncos Templomban rendezték meg, ahol Csűri István lelkész istentisztelete nyitotta meg az ünnepséget. Ezt követték az útravalók, köszöntők, többek között felszólalt Tolnai István a Királyhágó-melléki Egyházkerület tanügyi tanácsosa, Sipos Miklós esperes, illetve Szilágyi Éva a Református Gimnázium igazgatónője.

A búcsúbeszédek után különdíjakkal jutalmazták azokat a diákokat, akik valamilyen tantárgyversenyen, sportban jó eredményeket elértek el. Végezetül az osztályfőnökök is átadták az ilyenkor szokásos okleveleket és jutalomkönyveket a kiemelkedő tanulmányi átlagot elért diákoknak.

Ballagás 2008


Elballagott a XII.évfolyam

A Hám János Római Katolikus Iskolaközpont végzős diákjai, csakúgy mint a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulói, pénteken vettek végső búcsút iskolájuktól.

A Hám János diákjainak ballagási ünnepsége 11 órakor kezdődött, mivel az eseménynek évről évre a Székesegyház ad otthont, így a rossz időjárás nem akadályozta az ünnepséget. A végzősök miután körbejárták iskolájukat, hagyományszerűen a Székesegyház előtti Hám János püspök szobrát is megkoszorúzták. Ezt követően megtartották szentmisével egybekötött búcsúnapjukat. A Hám János Római Katolikus Iskolaközpontban idén is két XII. osztály végzett.

Ballagás 2008


Ballagás 2008

Ballagás 2008

Ballagás 2008

Ballagás 2008

Ballagás 2008

Ballagás 2008

Ballagás 2008

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: