2014-01-26 17:57:24• hírek • Szatmár.ro

Részegen, jogsi nélkül és lopott autóval

Elszabadult utánfutó és farönk is okozott balesetet a hétvégén Szatmár megyében.

Szombaton hajnali 4.10-kor a Károlyi úton járóröző rendőrök figyeltek fel egy Dacia típusú személygépkocsira, amely lekapcsolt lámpákkal közlekedett. Emiatt követni kezdték a járművet, az autós ezt észrevette, gyorsítani kezdett, de a Closca sugárúthoz érve megállt és gyalog próbált eliszkolni a rendőrök elől.

A hatóság emberei persze elfogták és kiderítették: Alexandru Z. nem rendelkezett autóvezetői jogosítvánnyal, ittas állapotban vezetett, ráadásul egy olyan autót, amelyet aznap éjjel "kötött el" a 16-os lakónegyed egyik utcájáról. A nyomozás során a rendőrök kiderítették, hogy további két autólopással is ő gyanusítható.

Elszabadult az utánfutó

Január 24-én délben Sárközújlak és Józsefháza között történt baleset. A 35 éves Constantin B. egy traktorral és egy utánfutóval haladt az úton, amikor az utánfutó egy hiba miatt levált a vontató járműről és az elütötte a 31 éves Iuliu S.-t, aki az úttest szélén gyalog igyekezett úticélja felé. A rendőrök kiderítették, hogy a traktor irányítója nem rendelkezik autóvezetői jogosítvánnyal, a jármű pedig nem volt bejegyezve.

Rádőlt a fa

Szintén január 24-én munkabaleset történt a tasnádi erdészethez tartozó erdőben. Az egyik favágóra ugyanis rádőlt egy kivágott fa. A férfit a Tasnádi Városi Kórházba szállították. Az ügy pontos körülményeinek a kivizsgálása folyamatban van.

Elütött egy nőt, elhagyta a helyszínt

Szombaton 10.50-kor a Corvinilor utcában történt baleset: a 20 éves Elisabeta G. a gyalogátkelőn kelt át az út másik oldalára, amikor a 21 éves Denis T. elütötte. A Skodát vezető fiatalember azzal súlyosbította helyzetét, hogy elhagyta a helyszínt - később sikerült azonosítani őt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: