2016-01-19 17:06:20• hírek • Szatmár.ro

Tasnádszántón kezdődött, Érendréden fejeződött be a balhé

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Verekedés lett a verésből - a sértett családtagjaival együtt állt bosszút.

Január 18-án 21 órakor értesítették a rendőröket a csetepatéról. Az egyik tasnádszántói kocsma előtt különbözött össze két férfi egy régi sérelem kapcsán. A 22 éves G. József aztán tettlegességhez folyamodott, öklével ütötte vitapartnere, B. Szilárd testét és fejét.

Kis idővel az incidenst követően G. József három ismerősével autóba pattant és Érendréd felé vették az irányt. A település bejáratánál viszont igen meglepődhettek, hiszen B. Szilárd várt ott rá, apjával, testvérével és még egy 42 éves férfival. A csapat kövekkel esett neki az autónak, betörték annak ablakait, G. Józsefet kirángatták az autóból és visszaadták neki a Szántón kapott verést. A verekedésben megsérült az autóban utazó Bogdan M. is.

B. Szilárd és csapata elhagyták a helyszínt, de a rendőrök hamarosan kézre kerítették őket. G. József és Bogdan M. sérüléseit a közeli egészségügyi egységben látták el.

Az ügyben a rendőrség eljárást indított erőszak, garázdaság és rongálás miatt.

Leforrázta a feleségét a részeg férfi

Az avasfelsőfalui rendőrök vetettek véget egy családi balhénak Bikszádon. Egy 55 éves, erősen ittas férfi vitába keveredett a feleségével, a vita hevében pedig egy lábos forró tartalmát öntötte a nőre, égési sérüléseket okozva neki ezzel a jobb lábán és karján. A rendőrségi jelentés nem pontosít, hogy a lábosban forró víz vagy éppen leves volt.

A férfi ellen szándékos testi sértés ügyében indult bűnvádi eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: