2016-05-31 16:25:47• hírek • Választási hirdetés

Tasnádszántó: nem csak a jövő a fiataloké, hanem a jelen is

Tasnádszántó községben az ivóvíz- és szennyvízhálózat kiépítése prioritást kell élvezzen, továbbá fontosnak tartják a fiatal lakosság megtartását.

Kiss László vagyok Tasnádszántó község RMDSZ-es polgármesterjelöltje. Tanácsosként az elmúlt évek során azon munkálkodtam, hogy a községet egy élhető és szerethető hellyé tegyük. Polgármesterjelöltként célkitűzéseim közé tartoznak elsősorban az infrastrukturális fejlesztések, amelyek létrejöttével az egész közösség számára megfelelő életteret tudnánk biztosítani. Nagy problémának találom a fiatalok elvándorlását, amelyet eddig nem tudtunk megakadályozni. Konkrét terveink vannak arra, hogy miként lehetne azt a közeget megteremteni, amelyre minden községi lakos büszke lehet.

A megvalósítandó terveink között prioritásként szerepel a teljes község területén az ivóvíz- és a szennyvízhálózat kiépítése, amelyet kormány- és európai uniós támogatással hoznánk létre, hiszen erre már égető szükségünk van. Szeretnénk létrehozni egy sportpályát és egy sporttermet, amelyre van igény a községben. Ezzel megadnánk a lehetőséget a fiataljainknak, hogy jó körülmények között sportolhassanak. Emellett különböző szabadidős, sport- és kulturális programokat is megfelelő helyszínen tudnánk szervezni.

Meg fogunk ragadni minden lehetséges eszközt arra, hogy a község fiataljait mindenben támogassuk, amiben csak tudjuk, hiszen ők jelentik Tasnádszántó község jövőjét. Úgy gondolom, hogy az RMDSZ csapatával közösen látványos fejlesztéseket tudunk véghezvinni, és négy év alatt Tasnádszántó egy virágzó település lehet, ahonnan a fiatalok nem akarnak majd elvándorolni. Ezért fontos az, hogy minél több kormány- és EU-s támogatást szerezzünk, hogy az alapvető infrastrukturális fejlesztéseket megvalósítsuk Tasnádszántón, Érkőrösön és Érszodorón egyaránt.

Mivel Tasnádszántón jelentős számú állattartó és mezőgazdasággal foglalkozó lakos él, szeretnénk egy olyan naprakész információs irodát létrehozni, amely teljeskörű tájékoztatást tud nyújtani az éppen aktuális mezőgazdasási pályázati lehetőségekről. Nagyobb figyelmet szeretnénk szentelni a köztisztaságnak. Fontosnak tartom azt, hogy egy jó partnerségi viszonyt alakítsunk ki a megyei tanáccsal, mi szívvel-lélekkel támogatjuk Pataki Csabát, aki egy hozzáértő, dolgos szakember. A Szatmár Megyei Tanács élére nála jobb jelöltet el sem tudnánk képzelni.

(x)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: