2018-03-16 11:34:22• hírek • Bede Emőke

Tasnádszántó díszpolgárává választották Kulcsár Romeót

Néhány héttel ezelőtt sokakban felháborodást váltott ki, hogy Tasnád városának tanácsosai nem szavazták meg Kulcsár Romeo számára a díszpolgári címet. Egy másik önkormányzat azonban annál nagyobb szeretettel fogadta díszpolgárai közé.

Mint arról már több ízben is beszámoltunk a Szatmár.ro olvasóinak, Kulcsár Romeo még januárban egy olyan műtétet vállalt be, mellyel egy májbeteg lány életét mentette meg. A Bukarestben lezajlott, több órás operáció jól sikerült, az önzetlen fiatalember pedig néhány nap múlva haza is térhetett.
 

Nem csak Szatmár megye, de az egész ország szívébe zárta a mája egy darabját felajánló fiút. Épp ezért egy tasnádi tanácsos díszpolgári címre terjesztette elő Romeót. A tanácsülésen az egész család jelen volt, azonban a döntéshozók nemmel voksoltak.
 

Bár Tasnád nem akarta a város szülöttjét nagylelkű tette miatt díszpolgári elismerésben részesíteni, Tasnádszántó már korántsem volt ilyen elutasító. S hogy miért pont ez a település hálálta meg ezzel a címmel a Romeo által hozott áldozatot? Mert Anett, az egykor nehéz helyzetben levő lány ezen a településen él. Így a helyi vezetőség azonnal és egyöntetűen megszavazta a javaslatot, melynek értelmében a fiatalember immár Tasnádszántó díszpolgárának mondhatja magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: