2020-07-14 16:37:04• hírek • Bede Emőke

Tasnádi boltokat fosztogatott három csögi nő

Július 6-án arról értesítették a tasnádi rendőröket, hogy ismeretlen tettesek több terméket is elemeltek egy tasnádi boltból, megközelítőleg 800 lejnyi kárt okozva ezzel.

A hatóság által lefolytatott nyomozás végén hétfőn sikerült azonosítani a gyanúsítottakat három, 21 és 31 év közötti, Csög településről származó nő személyében. Ugyanakkor a trióról a rendőrség azt is megállapította, hogy a június 29. és július 5. közötti időszakban az egyik tasnádi üzletből kb. 2 000 lej értében loptak különféle kozmetikai termékeket is. Az ügy kapcsán a rendőrség két házkutatást is tartott Tasnád és Csög területén, melynek köszönhetően sikerült visszaszerezni a lopott értékek egy részét. A szóban forgó személyeket a rendőrség 24 órára őrizetbe vette, a nagykárolyi ügyészség pedig lopás miatt büntetőjogi eljárást indított az ügyben.


Ugyancsak a hétfői nap során a bűnügyi osztály munkatársai előállítottak egy 26 éves, avasfelsőfalui fiatalembert, akit a magyarláposi bíróság két év letöltendő börtönre ítélt testi sértés miatt. A férfit a szatmári börtönben rabosították.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: