2010-09-06 16:11:30• hírek • (X)

Táskaőrület az Adidas-ban

Táska, pénztárca, hátizsák vagy sporttáska? Gondolja csak végig, mire is van szüksége? Az Adidas Franchise a minőségi cipők és ruházati cikkek mellett, most hátizsákok és egyéb kiegészítők széles kínálatával várja vásárlóit.

Négy éve, hogy városunkban is eredeti termékekkel várja a vásárlókat az egyedülálló Adidas Originals bolt. Az adidas már nem csak a sportolók körében kedvelt világmárka, hanem szívesen viseli mindenki, aki eredetiségre, minőségre és kényelemre vágyik.

Az Adidas boltban nemrég beállt a táskaőrület: egyesek nyakán az iskolakezdés, mások sporterembe készülnek, és van aki csak kiegészítőinek tárát szeretné felfrissíteni. Az Adidas boltban nem csak a stílust és a divatot fedezi fel az egyes darabokban, hanem a minőségre és a kényelemre is alapozhat.



A női oldaltáskától kezdve, a sporttáskák széles kínálatán keresztül a különböző típusú hátizsákokig minden megtalálható. A legtöbb adidas sporttáskában mindennek megvan a helye, a cipőtől kezdve a legkülönbözőbb felszerelésig. A tágas főrekeszeket számos kisebb rekeszekkel látták el, hogy a sáros cipőket, a váltásruhát elkülönítve tarthassa. Egyes adidas sporttáska, például a Climacool, speciális szellőző rekesszel van ellátva.

A hátizsákok nagy része ideális utcára, bringázáshoz, vagy kiránduláshoz, sőt iskolatáskának is kiváló. Ezek a hátizsákok nemcsak divatosak, hanem tartósak és kényelmesek is.

Az adidas egyes válltáskai praktikusak azoknak, akik a hátizsákot túl nagynak tartják. Kaphatóak mosható anyagú, stílusosan kialakított válltáskák és oldaltáskák is, mellyel bárhol és bármikor megjelenhet. Akár a városban bolyong, vagy buliba készül az adidas női válltáskák megfelelő helyet biztosítanak a legszükségesebb dolgainak.

A hátizsákokon és egyéb kiegészítőkön kívül az Adidas bolt új sportcipőkészlettel várja az érdeklődőket. Kollekció váltás előtt mindenképp érdemes betérni az üzletbe, mert még tart a 25 - 30 százalékos árleszállítási akció!




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: