2015-02-11 14:26:29• hírek • Szatmár.ro

Táskákból és egyéb kiegészítőkből nyílt kiállítás és vásár

Nincs olyan szatmári - nő vagy akár férfi - aki ne találna ízlésének megfelelő táskát most a Grand Mallban.

Február 11-én, azaz szerdán nyílt meg a Grand Mallban a város első, vásárral összekötött táskakiállítása. Valószínűleg a gyengébb nem képviselői kapják fel erre jobban a fejüket, hiszen ők a táskák igazán nagy fogyasztói. A legtöbb hölgy rajong a táskákért, másik kell a piros, másik a fekete kabáthoz, rajonganak a kicsikért, amelyekbe alig fér valami, na meg a nagyokért is, amelyekbe minden belefér. Nos, a Grand Mallban megnyitott kiállításon mindenféle táskát láthatnak és ezeket meg is vásárolhatják. Vannak egészen különleges modellek is, amelyek iránt nagyon rajonganak a hölgyek. Legyen szó mű- vagy valódi bőrből készült táskákról, a választék hatalmas!

De nem csak táskákról szól a vasárnapig nyitva tartó kiállítás és vásár. Egyéb kiegészítők is láthatók és vásárolhatók itt: elsősorban órák és pénztárcák - utóbbiak választékában láttunk valódi pitonbőrből készült darabot is - de bő a választék bundákból is.

De az erősebb nem képviselőinek is érdemes betérni a Grand Mallba, hiszen sporttáskák, hátizsákok, bőröndök és laptoptáskák nagy választéka várja őket. Sőt, a férfiak is bátran válogathatnak a számukra tervezett bőr pénztárcákból.

A Grand Mallban megtudtuk: a minden ízlést kielégítő vásáron a legolcsóbb pénztárca 30, a legolcsóbb táska pedig 59 lej.

Táskákból és egyéb kiegészítőkből nyílt kiállítás a Grand Mallban

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: