2019-01-03 07:45:58• hírek • Szatmár.ro

Tartson az egyesülettel szombaton a Kisköves hegycsúcs meghódítására!

A kép 2018. első túráján készült (Foto: Cutezatorii Muntilor Egyesület)
A kép 2018. első túráján készült (Foto: Cutezatorii Muntilor Egyesület)

Egy egészséges, sportos programlehetőség meghívóját továbbítjuk az alábbiakban a Cutezatorii Muntilor Egyesület részéről:

A kirándulást 2019. január 5-én, szombaton szervezik meg, melyre minden kedves (téli hegyi túrázáshoz szokott) érdeklődőt szeretettel várnak. A program így alakul: indulás reggel 9:00 órakor Szatmárnémetiből Avasfelsőfalu irányába saját járművekkel. Ez után Lunafürdő az úti cél. A felvonók parkolója a gyülekezőhely, innen kezdődik a mászás a Kisköves hegycsúcsra. A túra időtartama 5-6 óra és erős közepes nehézségű a téli kondíciók miatt.

 

Kötelező felszerelés mindenkinek: hideg szezonban használatos túracsizma vagy bakancs, meleg ruházat, kesztyű, sál, sapka és hátizsák. Enni- és innivalót mindenki hozzon magával. Müzliszeletet, mogyorót vagy diót, gyümölcsöt is ajánlott a táskába pakolni.

 

8 év alatti gyermekek számára a túra túl hosszú lenne, nem ajánlott a kisebbeket elhozni. Gyermekeket a szüleik csak saját felelősségre hozzák a kirándulásra, és felügyelet nélkül soha ne hagyják őket, mert veszélyes lehet. Az útviszonyok előre nem kiszámíthatóak, ezért a minimum közepes fizikai kondícióval rendelkező kalandorok vágjanak neki az útnak - ezt ajánlják a szervezők.

 

A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Azért, hogy a pontos részleteket és a programváltozásokat megtudhassák, jelentkezzenek privát üzenetben a Cutezatorii Muntilor Egyesület Facebook oldalán. A szervezők felveszik a kapcsolatot a jelentkezőkkel. Programváltozás időjárás függvényében történhet.

 

A programlehetőség Facebook eseménye bővebb leírással az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el: Kisköves hegycsúcs túra január 5-én

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: