2017-04-26 14:25:43• hírek • Szatmar.ro

Tarts te is velünk és VIBEoljunk együtt!

Még nincs programod július 6. és 10. között?! Akkor most itt az ideje, hogy beszerezd a jegyed a VIBE fesztiválra! A helyszín Marosvásárhely, ahol összesen két színpad, egy dj-sátor, valamint egy bulisátor várja majd a résztvevőket a négy nap folyamán.

A VIBE fesztivál lesz a legszínesebb fesztivál a zenei felhozatal szempontjából, mert a nemzetközi sztároktól a magyarországi és hazai hangszeres és elektronikus előadókig mindenki helyet kap a színpadon.

Fellépnek: Borgore, az Intim Torna Illegál, a 30Y, a Wellhello, a Cloud9+, a Brains, a Belga, az Anna & the Barbies, a Kelemen Kabátban, a Margaret Island, a Hősök, az AKPH, Soerii és Poolek és még sokan mások.

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) több társszervezővel karöltve úgy gondolta, hogy szükség van egy olyan rendezvényre, amely megszólitja 15-30 éves korosztályokat, ebből az indíttatásból született meg a VIBE fesztivál ötlete.

Jegyeket elővételben április 30-ig az RMDSZ székházban lehet vásárolni a Magyat Ifjúsági Kezdeményezés székhelyén (Mihai Viteazu 10 sz. alatt) , az 5 napos jegy ára mindössze 109 lej, míg az 5 napos kempinggel egybekötött bérlet 129 lej.

Megéri? Hát meg! Tarts te is velünk és VIBEoljunk együtt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: