2011-06-10 09:56:39• hírek • Szatmár.ro

Tartalmas vakáció televízió nélkül!

A gyerekeknek rövid, a szülőknek azonban sokszor hosszú az iskolai vakáció, mert nincs idejük tartalmas vakációs programokat szervezni gyerekeiknek.

A Hans Lindner Alapítvány tematikus nyári foglalkozásokat szervez általános és középiskolás diákok számára külön-külön. Ennek célja csak egyrészt a kikapcsolódás, másrészt fontosnak tartják, hogy a gyerekek játékosan  szerezzenek érdekes és alkalmazható tudást.

Júliusban az V-VIII osztályos diákok számára lesz idegen nyelv (német és angol) játékos oktatása, de lesznek kézműves, sport- és kultúrális tevékenységek is, melynek helyszíne az alapítvány Dsida Jenő 8 szám alatti ingatlana. A délelőtt 9-14 óra zajló programok során középpontba kerül a kreativitás, a játék, a sport és a természet. Kis létszámú csoportokban, családias, baráti hangulatban tölthetik a vakációt a gyerekek, melyben segítségükre lesznek pedagógusok, népi iparművészek és edzők. A gyerekek számára étkezést is biztosítanak. A szülőktől elvárt hozzájárulás 30 lej/hét/fő.

A IX-XI-es diákok számára, szintén délelőttönként a Hans Lindner Oktatóközpontban (George Boitor tér 11 sz.) szerveznek újszerű tevékenységeket. Őket  a fotózás és filmkészítés technikáiban fejlesztik, és frissen szerzett tudásukkal felfedezhetik Szatmárnémeti építészeti értékeit, illetve városfejlesztési ötleteken is dolgozhatnak. A két hétig tartó programokhoz való hozzájárulás 50 lej.

A változatos programok július 4.-től 31-ig tartanak. Jelentkezni lehet június 24-ig a Hans Lindner Alapítvány székhelyén, Ceahlaului utca 38 sz. alatt vagy az office@fundatiahanslindner.ro címen, illetve lehet még érdeklődni naponta 8-16 között a 0261-715136 vagy a  0361-404470-es telefonszámokon. A helyek korlátozottak (max 20 diák / csoport), ezért kérik az érdeklődőket, hogy jelentkezési szándékukat még időben közöljék.


Hasznosan eltöltött vakáció a Hans Lindnernél
Hasznosan eltöltött vakáció a Hans Lindnernél


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: