2010-06-01 17:43:13• hírek • Szatmar.ro

Tárt kapuk a megyei tanácsnál

Nyílt napokat tartanak Szatmár Megye Tanácsánál június 3-a és 4-e között. A rendezvény azt a célt szolgálja, hogy bemutassa a szatmáriaknak a megye önkormányzatának munkásságát és azokat az intézményeket, amelyet a megyei önkormányzat működtet.

A nyílt napok hivatalos megnyitójára június 3-án 10 órától kerül sor, amely során az érdeklődők egy kis utazást tehetnek a megyei tanács világában. Meglátogathatják a Művészeti Galériát, az elnök és alelnökök irodáját, a tanácstermeket, és megnézhetik a 15. emeleti teraszt is, ahol fényképeket is készíthetnek. A látogatókat a megyei tanács alkalmazottai kalauzolják el az intézmény különböző pontjaira, hogy ezáltal közelebb kerüljön az emberekhez a megye leglényegesebb intézménye.

Csehi Árpád Szabolcs tanácselnök megkéri azokat a csoportokat, akik részt vennének a nyílt napokon, hogy jelentkezzenek be június 2-ig reggel 8 és délután 4 óra között a 0261-710420-as telefonszámon. Elsősorban a diákok látogatására számítanak, de szívesen várnak bárkit, akit érdekel a tanács munkája, épülete, intézményrendszere.
Június 4-én 9 óra 30 perckor a Megyei Diáktanács vezetősége Csehi Árpád tanácselnökkel találkozik.
A látogatás végén a résztvevőknek lehetőségük nyílik, hogy kifejezzék véleményüket Szatmár Megye Tanácsáról, a gondolataikat egy speciális naplóba írhatják bele.


A megyei tanácsnak is helyt adó Közigazgatási Palota
A megyei tanácsnak is helyt adó Közigazgatási Palota


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: