2007-05-24 21:53:59• hírek • Tamás Jakab

EKE közgyűlés

 Az egyesület tagjai értékelték a tavalyi év eredményeit.

Csütörtök este 7 órától került megrendezésre az EKE közgyűlése, melynek keretében a tavalyi év megvalósításainak a bemutatására és értékelésére került sor.


 

Az Erdélyi Kárpát Egyesület szatmári szervezete eseményekben gazdag évet tudhat a háta mögött, derült ki a beszámolóból. Az elemzés rámutatott arra is, hogy 50 fő körül kezd stabilizálódni a tagok létszáma, és ebben a tekintetben nem várnak jelentős növekedést. A szatmári szervezet elnöke elmondta, hogy nagyon jó dolog a fiatalok közeledése, de a huszonévesek korosztálya egyelőre hiányzik.

A tavalyi évben több túrát is szerveztek, amelynek keretében eljutottak Szlovákiába és Észak-Magyarországra is. Megrendezték többek között a Tour de Tur elnevezésű kerékpárversenyt, amelynek a tavalyi évhez képest idén igen nagy sikere volt. Emellett a Túr menti Természetvédelmi terület értékeinek a fenntartására is indítottak egy projektet. A Szatmárnémetiben kialakított, uniós normáknak is megfelelő játszóterek létrehozásában is nagy szerepet vállaltak. Az EKE ötlete volt ugyanis ezeknek a játszótereknek a megépítése, melybe a későbbiekben a Polgármesteri Hivatal is bekapcsolódott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: