2018-04-13 11:00:47• hírek • Bede Emőke

Taroltak a szatmári tűzoltók a nyíregyházi versenyen

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívására a szatmári tűzoltók is részt vettek a Lépcsők néven futó, évente megrendezésre kerülő versenyen.

Amint a verseny nevéből is sejthető, a lánglovagok lépcsőfutásban mérték össze tudásukat, ám nehezítésként teljes felszerelésben kellett felrohanjanak egy épület tizedik emeletére. A 2003 óta minden évben megrendezésre kerülő összecsapáson megyénk tűzoltói remekül szerepeltek, ugyanis még a dobogó legfelső fokát is sikerült elhódítani a házigazdák elöl. 
 

A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének egységét erősítő Demian Marian és Hajdu Cristopher párosban vágott neki az épületnek. Még közel harminc kilogrammnyi felszereléssel is csupán 41 másodpercre és 42 századmásodpercre volt szükségük, hogy felérjenek a tizedik emeletre. Eredményükkel sikerült az első helyet megszerezni.
 

A 35 év feletti egyéni kategóriában Cardos Gheorghe képviselte az ISU-t, s bajtársaihoz hasonlóan ő is első helyen végzett 41, 56 másodperccel. Ugyancsak egyéniben, de a 35 év alatti kategóriában indult Kompasz Gabriel, aki 43 másodperces és 6 századmásodperces idejével a negyedik helyet mondhatja magáénak.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: