2017-02-19 13:34:27• hírek • Kocsis Zoltán

Tarolt utolsó felkészülési mérkőzésén az Olimpia

Remekül sikerült az utolsó felkészülési mérkőzés az Olimpia számára, a sárga-kékek szombaton 7-0 arányban győzték le a Sülelmedi Viitorul együttesét. A sárga-kékek szombaton Brassóban kezdik a tavaszi szezont.

Szerdán még nem tudták az Olimpia vezetői, hogy hol találnak használható pályát, végül Újtelepen (Decebal) fogadták a szatmáriak a III. osztály V. csoportjának 8. helyezettjét. Bogdan Andone vezetőedző a sérült Iulian Anca kapuson kívül mindenkinek játéklehetőséget adott a szokatlan lebonyolítású mérkőzésen, amely három játékrészből állt.

Az Olimpia játékosainak sikerült érvényre juttatniuk az osztálynyi különbséget, amely köztük és máramarosi ellenfelük között van, és Ciprian Durus duplájával, valamint Octavian Ursu, Raul Zorán Krausz, Carlo Erdei, Bogdan Faur és Tony Kanalos góljaival 7-0-ra nyertek.

A második osztályú bajnokság tavaszi idénye egy hét múlva kezdődik, az Olimpia a Brassó otthonában lép pályára szombaton 12.30-as kezdettel. A találkozót élőben közvetíti a DigiSport és a DolceSport.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: