2008-11-19 17:15:03• hírek • Szatmár.ro

Tarolt az Opel Insignia

Szoros pontversenyben szerezte meg az Opel Insignia a 2009-es Év Autója címet, csupán egy ponttal maradt le mögötte a Ford Fiesta. A harmadik helyezést a Volkswagen Golf érdemelte ki.

Az Insignia az első Opel, amely az elmúlt 22 évben ismét bezsebelte a rangos európai címet, és a szakújságírók elismerését. Két évvel ezelőtt az Opel Corsa mindössze két ponttal kapott ki a Ford S-Max típustól. A Ford ezidáig ötször nyerte meg a díjat, viszont már két alkalommal fordult elő, hogy egy ponton bukott el.

Az idei versenyen 37 autót indítottak, amelyekből heten jutottak be a döntőbe. A 23 európai országot képviselő 59 szakújságíró, 321 pontot adott az Insigniának, az új Ford Fiesta egyetlen ponttal szorult a második helyre. A zsűri húsz tagja maximális ponttal tüntette ki az Insigniát, míg 19-en a Fiestát tették első helyre.

Az Opel művészi német precizitással alkotta meg az Insigniát, amelyet gazdag felszereltsége és modern formavezetés ellenére is elérhető áron lehet megvásárolni. A zsűritagok nagy része a vizuális minőséget is kimagaslóan értékelte. Az Opel Insignia biztonságán, és komfortján kívül az új fejlesztésű motorjának, s korszerű extráinak -táblafelismerő kamera, adaptív felfüggesztés, új generációs fényszórók - köszönheti a 2009-es Év Autója címet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: