2009-03-24 09:59:09• hírek • Szatmár.ro

Velünk Te is sztár lehetsz!

Több héten át zajló karaoke maratont szervez a MusiC'at Pub és a Szatmár.ro. Ha úgy érzed Te is azoknak a táborába tartozol, akiket különleges hangszínnel ajándékozott meg a sors, ne tétovázz tovább, jelentkezz és vidd haza az értékes nyereményeink egyikét.

Bizonyára már sokatok számára ismerős a MusiC'at Pub kedd esti hangulatos karaoke estje, ahol hétről hétre Kata várja az énekelni vágyókat. Bárki színpadra állhat, bárki énekelhet és bárki megmutathatja tehetségét. Most először azonban mindenkinek adott a lehetőség, hogy színvonalas produkcióját ne csupán elismerő tapssal, hanem támogatóink által felajánlott csábító ajándékokkal is jutalmazzák. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, olvasd el a verseny minden részletét, és ne habozz jelentkezni.

A karaoke maraton három fordulóban zajlik április 7-én, 14-én, és 21-én. Minden fordulóra külön-külön lehet jelentkezni, és minden fordulónak három győztese lesz. A verseny egyes szakaszainak legjobbjai, vagyis kilenc, kétség kívül tehetséges versenyző április 28-án, a fináléban mérheti össze képességeit. Fontos kiemelni, hogy minden jelentkező kizárólag egy fordulón mutathatja meg énektudását.

Érdemes jelentkezni, mert az első három helyezett nagyszerű jutalomban részesül. A verseny legjobbja egy 700 lej értékű vásárlási utalványt nyer a Szatmárnémeti Opel Chevrolet West autószalon jóvoltából. A második helyezett egy angol általános (540 lej), vagy egy angol üzleti nyelvtanfolyamon (650 lej) vehet részt a Consult Scolari Egyesület felajánlásával. Mindkét típusú tanfolyam 30 képzési órát tartalmaz. A bronzérmes helyezés egy 100 lejes fogyasztásra jogosító utalvánnyal gazdagodik a MusiC'at Pub részéről. Ezek mellett a Szatmár.ro is készül egy különdíjjal és egyéb meglepetésekkel, valamint a MusiC'at Pub a versenyzőket ingyen itallal is bátorítja.

A jelentkezés módja:

A karaoke maratonra a MusiC'at Pubban, illetve a jatek@szatmar.ro e-mail címen lehet jelentkezni, március 24 és április 5 között. Az első forduló után április 8 és 13 között ismét várjuk a versenyzők jelentkezését, valamint a második forduló lejártát követően, április 15 és 20 között továbbra is fogadjuk a karaokézni vágyókat. A versenyen csak egyénileg lehet részt venni.

Személyes jelentkezés esetén mindenkinek egy adatlapot kell kitöltenie, a következő információkkal: név, életkor (min.15 év), telefonszám, e-mail cím, a választott dal címe, és annak előadója. Azt se felejtsd el feltüntetni, hogy a három közül melyik fordulóban kívánsz részt venni. Az e-mailben elküldött jelentkezéseknek is ugyanezeket az információkat kötelezően tartalmazniuk kell.

A választható angol és magyar dalok listája erről a linkről letölthető, illetve kérhető a MusiC'at Pubban is. Amennyiben az általad előadni kívánt dallal nem rendelkezünk, juttasd el hozzánk a MusiC'at Pubba, a verseny előtt legalább 24 órával, így semmi akadálya annak, hogy kedvenc slágereddel léphess színpadra.

A bemutatott produkciókat egy három fős zsűri értékeli: Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója, Márton Áron, az Opel Chevrolet West autószalon igazgatója, illetve Rappert Gábor, a Harag György Társulat színművésze. A karaoke maratont természetesen Nagy Kata, a jól bevált házigazda vezeti majd.

A jelentkezők elfogadják a következő feltételeket: a Szatmár.ro minden alkalommal fotósorozatot, esetleg videó-felvételt készít, amely megjelenik a hírportálon.

Ne feledd! Velünk Te is sztár lehetsz!

A képre kattintva megtekinthető a választható dalok listája

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: