2009-04-27 18:11:40• hírek • www.danubius.hu

Tarkopasz lesz a sztori kedvéért

Hamarosan megkezdődnek a „Nappily Ever After" című film különös jeleneteinek forgatásai, melyben Halle Berry kopaszra borotválja fejét.

Az Oscar-díjas színésznő csinos, nyári estélyi ruhában vonult végig a vörös-szőnyegen a „The Soloist" című film Los Angeles-i bemutatóján. A gyönyörű Halle külseje kifogástalan, ám ez hamarosan gyökeresen megváltozik.

Új filmjében, a „Nappily Ever After" című moziban egy olyan nőt alakít, aki féltékenységi rohamában kopaszra borotválja saját fejét. A jelenetet élesben veszik föl, így a gyönyörű színésznő kamerák kereszttűzében kénytelen megválni hosszú hajától.

„Halálra vagyok rémülve. Csak abban reménykedem, hogy a reakcióm nem mond majd ellent a sztorinak." - nyilatkozta Berry, s hozzátette, bízik abban, hogy kislányát, Nahla-t sem fogja megrémiszteni az új külseje.

 

A 42 éves színésznőt rendszeresen megválasztják az év legszexibb nőjének, és az is tény, hogy a James Bond sorozat, „Halj meg máskor!" című részében kifejezetten jól állt neki a fiús, rövid haj.

Legújabb filmjében kopaszra nyírja magát a csinos színésznő, Halle Berry.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: