2019-06-18 13:16:00• hírek • Agerpres

Tariceanu szerint a bizalmatlansági indítvány nem lesz sikeres

Nincs esély arra, hogy a bizalmatlansági indítvány átmenjen a parlamenten - mondta Călin Popescu-Tăriceanu a bizalmatlansági indítvány megbeszélését megelőzően - adta közzé az Agerpres. 

A szenátus elnöke szerint az általa vezetett Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) képviselői nem hagyták el a pártot, jóllehet Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke miniszteri posztokat ajánlott fel nekik.

 

"Koalíciós társaimmal együtt biztosítok mindenkit, hogy ez az indítvány nem megy át. Ez az ellenzék demokratikus gyakorlata, támogatom ezen jogukat. Szerintem várakozásaik meghaladják a jelenlegi politikai valóságot, a bizalmatlansági indítvány szerencsésen el fog bukni...' - vélekedett Tăriceanu.

 

A "Dăncilă kormányt le kell váltani! Sürgősségi kormányrendeletek nélkül, belépési jelszavak nélkül, választási sorok nélkül" című bizalmatlansági indítvány vitája kedd délután 14:00 órakor vette kezdetét a parlament előtt. Ezt követően megszavazzák a dokumentumot - olvasható az Agerpres.ro híroldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: